≫ 

Tri samoubistva u znaku broja 26: Otac i majka namerno skočili u smrt na dan kad im se ubio sin

26. januara 2018. godine mladić je sebi takođe oduzeo život skokom sa zgrade

  • 50

Bračni par V. N. i D. N, koji su se danas bacili sa zgrade u Borči, izvršili su samoubistvo na godišnjicu smrti svoga sina. Sebi su presudili na isti način na koji je 26. januar 2018. godine učinio i on.

Kako je Telegraf.rs pisao tada, pre tačno godinu dana njihov tada 31-godišnji sin ubio se skokom sa zgrade na Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića.

Nesrećni muškarac pao je na parkirani automobil, a iako je Hitna pomoć odmah izašla na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt.

Iza sebe je ostavio porodicu, a kako je supruga želela da on bude sahranjen u Beogradu, roditelji su se preselili u Borču, kako bi sinu bili bliže.

Cele godine nosili su crninu i svaki dan išli na groblje, ali njihovoj tuzi nije bilo leka.

Na godišnjicu sinovljeve smrti, oni su otišli do jedne nedovršene zgrade u Borči i zajedno se bacili sa nje. Ostali su na mestu mrtvi.

VIDEO: Dvostruko samoubistvo u Borči, roditelji skočili sa zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    26. januar 2019 | 16:45

    Strašno. Nikome da se ne desi. Razumem ih potpuno.

  • Jocic Desa

    26. januar 2019 | 18:22

    Strasno sto se danas desila tragedija.To su moji komsije,ziveli su u Boljevcu,Bili su dobri i vredni.Ziveli su za sina Marka.Marko je bio divan mlafic,ozenio se i radio u Borci.Imao je lepe planove,divnu zenu,ali sudbina je htela po svome i na danasnjem datumu ga odvela u smrt,a imao je samo 31god.Roditelji nisu mogli da prihvate smrt svog jedinca ps evo na godidnjicu Markove smrti i oni su otisli kod njega.Ceo grad ih oplakuje,divna deca,ali sta reci,jedino budite tamo svi troje.Bog vam prostio dusu.

  • Nenad

    26. januar 2019 | 18:35

    Tuga golema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA