≫ 

Neđeljku Đuroviću određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je ubio Miloša Mileusnića na Zvezdari

Ðurović se tereti za krivično delo teško ubistvo

  • 18

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Neđeljku Ðuroviću (28) iz Požarevca, osumnjičenom da je u nedelju rano ujutru na smrt izbo Miloša Mileusnića (24), ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

Ðurović je na saslušanju tužilaštvu negirao ubistvo, tvrdeći da uopšte nije bio u ulici Ulici Dimitrija Tucovića u vreme ubistva, iako je juče na saslušaju u policiji priznao ubistvo, koje je navodno izvršio iz "ličnog nezadovoljstva", iako ubijenog nikada pre nije video.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je odredio pritvor prema Ðuroviću zbog opasnosti da će uticati na svedoke, da bi mogao da ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Miloš Mileusnić Foto: Facebook

Ðurović se tereti za krivično delo teško ubistvo.

Prema pisanju medija, Ðurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Begradu gde su mu roditelji kupili stan.

U Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari u nedelju ujutru izboden je mladić Miloš Mileusnić (24), student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

VIDEO: Država još žešće i ozbiljnije protiv kirminalaca

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    29. januar 2019 | 19:18

    Da istruli u zatvoru seme mu se zatrlo.

  • Čika Jova

    29. januar 2019 | 19:35

    40 godina, da se sekira otac što ga nije vaspitao i socijalizovao, majka što mu je popuštala, on što će ostati bez budućnosti, neoženjen, bez dece...

  • тотти

    29. januar 2019 | 20:07

    А због чега не убију болесника одмах???? Ником неће бити жао, какви притвори, затвори??? Таквима се суди метком у чело, довиђења!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA