≫ 

Kruže razne priče o nasilnoj prošlosti ubice sa Zvezdare, a ovo je istina o nasilju nad majkom

On je tada uhapšen i određen mu je pritvor i zabrana prilaska majci na 48 sati

  • 42

Neđeljko Đurović, koji je uhapšen zbog sumnje da je na smrt izbo Miloša Mileusnića u nedelju ujutru, od ranije je poznat policiji. Pojedini mediji pisali su da mu je 2017. godine bila izrečena zabrana prilaska zato što je pretukao rođenu majku, ali prava istina je sasvim drugačija. 

Vest da je zbog ubistva u Dimitrija Tucovića uhapšen Neđeljko Đurović koji je odmah priznao zločin i to navodeći lično nezadovoljstvo kao motiv, šokirala je Srbiju. Zaprepašćeni su bili svi koji poznaju preminulog Mileusnića, ali i Đurovića.

Međutim, kada je reč o Đuroviću, ispostavilo se da on ipak ima dosije u policiji. On je, naime, od ranije poznat policiji u Požarevcu kao uživalac narkotika.

Pojedini mediji pisali su da je Đurović u maju 2017. godine pretukao majku. On je, kako pišu, tada uhapšen i određen mu je pritvor i zabrana prilaska majci na 48 sati.

Neđeljko je pretukao majku pre dve godine, Foto: Nedjeljko Đurović/Facebook

Đurović je uhapšen zbog ubistva studenta Miloša Mileusnića koje je u prvi mah i priznao, ali je u međuvremenu potpuno promenio svoj iskaz. Sada tvrdi da kobnog jutra nije ni bio u ulici gde se dogodilo svirepo ubistvo, a ono što posebno zabrinjava jesu informacije koje su objavili pojedini mediji.

Kako navodi "Kurir", osim što je puna dva i po sata pred tužiocem pokušavao da sebe predstavi kao žrtvu, Đurković je bio veseo i nasmejan.

Ubijeni Miloš Mileusnić, Foto: Facebook

- Đurović je visok i krupan i najpre je pokušao da se odupre policajcima, kojima nije hteo da dozvoli da mu vežu ruke lisicama na leđima. Pokušavao je da se otme, ali čim su ga savladali, postao je veseo, raspoložen i nasmejan - otkriva izvor "Kurira".

Kako navodi, dok su ga sprovodili ka kabinetu tužioca, on je čak hodao kao da igra.

- Delovao je kao da u glavi čuje muziku, pa je tako i hodao, odnosno igrao - dodaje on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    30. januar 2019 | 11:35

    Браво за мајку и оца и што су га лепо васпитали а и лагали да ником никад неби наудио. Сад и њих казнити што су штитили насилника.

  • cccc

    30. januar 2019 | 11:58

    Bolje da ga nisu ni rodili! Smece!

  • Goxxx902

    30. januar 2019 | 13:44

    Ovom idiotu treba vezati kugle oko nogu i staviti lanac da moze da se krece samo metar u krug...Do kraja zivota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA