≫ 

Dramatični snimci sa mesta nesreće u Nišu: Vatrogasci seku automobil da bi došli do tela poginule, kombi Pogrebnih usluga čeka (VIDEO)

Magla je i dalje nad naplatnom rampom

  • 14

U lančanom sudaru tri vozila na naplatnoj rampi Doljevac, među kojima je učestovao automobil Vlade Srbije, jutros je poginula ženska osoba. Među povređenima je i direktor Koridora Srbije Zoran Babić. Na snimcima sa lica mesta vide se posledice stravične nesreće na auto-putu, a najdramatičnija scena je akcija vatrogasaca koji pokušavaju da dođu do tela nastradale.

Gusta magla okružuje mesto nesreće i potez na kom se dogodila, dok traje borba sa olupinom automobila u kom je ugašen život. Vatrogasci su započeli intervenciju na mestu nesreće i pokušavaju da iz smrskanog "opela" izvuku leš.

Crni kombi Pogrebnih usluga čeka da ga iseku kako bi telo bilo preuzeto. Na lice mesta nakon što su se se automobili zakucali jedan u drugi izašle su sve hitne službe na teren.

Vatrogasci seku vozilo poginule žene Foto: Telegraf

Hitna pomoć zbrinula je petoro povređenih, troje lakše i dvoje teže.

Printskrin Telegraf TV

Sva sreća živ sam i još ću vas gnjaviti. Nisam životno ugrožen, ali imam prelome noge, butne kosti najverovatnije, sada se sve utvrđuje. Nalazim se Kliničkom centru Niš i ovde su lekari i sestre predivni. Dobro sam prošao - izjavio je za medije Zoran Babić.

Policija obavlja uviđaj.

STANJE POVREĐENIH

Prema poslednjim informacijama, u prvom vozilu marke "pasat" nalazio se S. S., koji je lakše povređen i otpušten je iz bolnice na kućno lečenje.

U drugom automobilu koje je učestvovalo u lančanom sudaru na prednjim sedištima sedeli su supružnici M. A. i  S. A., a iza njih sedela je tragično preminula svastika. M. A. zadržana je u Urgentnom centru, a njen muž pušten kući.

Predsednik Koridora Srbije Zoran Babić bio je u poslednjem vozilu, i zadobio je prelom butne kosti i povredu lumbalnog pršljena l1, kako saznajemo bez neuroloških povreda, a vozač njegovog automobila je otpušten iz bolnice.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dođoškinja

    31. januar 2019 | 12:04

    I, ko je kriv? Iako ne piše, zna se. Jer da nije, pisalo bi.

  • Radisav

    31. januar 2019 | 11:49

    Ovima iz vlade treba blokirati auta da nemogu vise od 100 km na sat da idu oni bre voze kao da su na trke ukljuce rotacije i jure kao muve bez glave na naplatnu rampu da se zakucaju to je mnogo cudno ali bas cudno videcemo ko je kriv ako budu rekli pravu istinu ali ocevidci sigurno su videli..

  • Prc

    31. januar 2019 | 12:40

    A brzina 130. Samo sibajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA