Pošla je na sahranu, a sada nju na večni počinak ispraćaju dva sina: Porodica poginule u sudaru sa Babićevim autom još u šoku (FOTO)

Žena je preminula na licu mesta, a njena sestra Mira nalazi se na aparatima za održavanje života

  • 13

Stanika Gligorijević iz sela Debelica koja je nastradala juče kada se u automobil u kom je ona sedela na zadnjem sedištu, zakucala "škoda" u kojoj se nalazio Zoran Babić, za sobom je ostavila supruga Velimira (53) i dvojicu sinova, Milutina (20) i Aleksandra (18).

- Još uvek ne mogu da verujem šta se dogodilo. Moja Stanika je pošla na sahranu kod strica u selo Mrkvica kod Vladičinog hana. Autmobil je vozio Srđan Aleksić, a do njega je sedela Mira Aleksić, rođena sestra preminule Stanike - Velimir krši ruke, dolazi do daha i deluje potpuno izgubljeno.

- Srđan je dobro, moj paša, on je pušten kući. On kaže da je hiljaditi deo sekunde bio u pitanju kada je video automobil koji bukvalno leti na njih. Moj paša tvrdi da je taj automobil išao brže od 120 km/h - naveo je on.

Stanika Gligorijević; Foto: Privatna arhiva

Da podsetimo, do nesreće je došlo kada je "opel astra" u kom se vozila nastrdala, stajao na naplatnoj rampi kod Doljevca i otpozadi se u njega zakucao automobil u kom se nalazio Babić.

Žena je preminula na licu mesta, a njena sestra Mira nalazi se na aparatima za održavanje života.

- Mi živimo od poljoprivrede, jedva smo sakupili novac za sahranu. Svi nam govore da tužimo krivca za smrt moje supruge, ali ne verujem da ćemo to učiniti. Mi nemamo novca za advokata - kaže utučeni suprug Velimir i pokriva oči rukama.

VIDEO: Vatrogasci seku olupine automobila kako bi stigli do žrtve

(Z.A)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stana.

    1. februar 2019 | 15:08

    Pomognite ljudima da bar sahrane zenu kako valja a i porodici da prezivi moje saucesce.

  • Feni

    1. februar 2019 | 14:43

    Sramota i haos da vozi 120 na skretanju za isključenje i onda nastaviće po starom i nikom ništa.A običnog vozača će da kazne ako je prošao kroz žuto i to brzinom 50 km,ako nema kutiju za prvu pomoć,ako je vozio 60km na sat a ne 50 ako nema obrisan far a pada sneg itd....Mislim da sve te kazne su za relativno normalne vozače a za ove leteće to ne važi pošto su viša sila

  • Zoki

    1. februar 2019 | 15:08

    Ja cu da platim tu tuzbu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA