≫ 

Dva muškarca u Varvarinu pila ceo dan ispred prodavnice, napadali kupce i prolaznike, a na kraju se međusobno potukli: Stariji muškarac bačen sa zida

Stariji muškarac životno ugrožen, prebacuju ga za KC Niš. Dve osobe privedene

  • 12

Dve osobe su privedene nakon tuče u selu Izbenica kod Varvarina, a kako nezvanično saznaju "Novosti" obojica aktera incidenta Lazar M. (26) i Saša Ž. (43) na kraju su se i sami potukli. Sve je počelo ispijanjem piva ispred lokalne prodavnice.

- I Lazar M. i Saša Ž. su praktično tokom celog dana pili isped prodavnice, a stvar je otišla predaleko kada su krenuli da napadaju kupce i prolaznike - navodi nezvanično izvor "Novosti".

Prvo su prebili jedno, a potom napali i drugo lice, ali stvar je kulminirala kada su do prodavnice došli deda i baba, pišu Novosti.

Njih je prema prvim informacijama sa terena napao Marković i to tako što je dedu bacio sa potpornog zida. I baka je zadobila teže povrede, ali stanje starijeg čoveka je značajno teže i on je kao urgentan slučaj prebačen za KC Niš. Starija žena smeštena je u Opštu bolnicu Kruševac.

- U jednom trenutku je Saša Ž. pokušao da odbrani te starije ljude, pa je došlo do sukoba sa Lazarom M. - navodi nezvanično izvor “Novosti”.

"Među povređenim licima je i jedan pripadnik Policijske uprave Kruševac iz varvarinske policijske stanice, koji je zadobio više udaraca u glavu i to prilikom intervencije, odnosno hapšenja", dodao je izvor.

Više detalja biće poznato tokom uviđaja, koji je u toku. Policija je na terenu i ovaj slučaj se istražuje. Pretpostavlja se da su alkohol, a kod osumnjičenog Lazara Markovića i psihička rastrojstvo učinili svoje. Kako nezvanično saznajemo, Markovića je ranije privodila policija zbog nasilja u porodici.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    8. februar 2019 | 21:01

    selo ima svoje ime. Lepo napisite selo Izbenica opstina Varvarin....molim vas malo paznje!

  • Izbenicanka

    8. februar 2019 | 20:36

    To je do pre 10-tak godina bilo tako mirno,idilicno mesto,poboznih i blagocestivih ljudi.Dosta svestenika i monaha iznedrila ova pitomina pod Yuhorom.Sta se desilo,kako podivlja?...Tuga.

  • DARKO 100%

    8. februar 2019 | 20:16

    Ovim Balkanom vlada duh Majkl Majers,mole se isterivaci duhova da stupe na scenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA