≫ 

Višestruki povratnik silovatelj, Dušan Murgaški, ponovo napao ženu u Novom Sadu: Igor Jurić pre mesec dana upozoravao na njega

Murgaški je od 30. novembra bio ponovo na slobodi

  • 19

Dušan Murgaški (60), zvani Pikaso, višestruki silovatelj-povratnik, danas je u Centru za rehabiltaciju Kliničkog centra Vojvodine napao u Novom Sadu napao nožem i povredio servirku M. C. (44), a zatim pobegao.

Kako je nedavno obavestio javnost Igor Jurić, Murgaški je od 30. novembra bio ponovo na slobodi.

Prema tim informacijama, njemu su dokazana tri silovanja, među kojima i devojčice od 14 godina.

- Upozoravam sve žene i devojke u Srbiji, a posebno u Novom Sadu i okolini da je višestruki silovatelj povratnik Dušan Murgaški Pikaso (59) od 30.11.2018. ponovo na slobodi. Iza sebe ima dokazana tri silovanja b(između ostalog i devojčice od 14 godina) koje je uradio posle odsluženih kazni - rekao je tada Jurić.

Pripadnici policije u Novom Sadu uhapsili su Pikasa, zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

VIDEO: UBISTVO U BELOJ CRKVI: Druga izbo nožem, pa pokušao da siluje D.J (49)

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    10. februar 2019 | 19:37

    Evo zašto je traženo pooštravanje kaznene politike prema počiniocima ovakvih dela, kao i povratnicima. Nemoj samo stručnjaci da počnu da brane ljudska prava ovakvih neljudi.

  • Aleksa

    10. februar 2019 | 19:55

    Sta treba covek da uradi ili koliko puta da bi proveo ceo zivot u zatvoru,mada da se ja pitam ovakav monstrum ne bi nam trosio kiseonik,e moja Srbijo..

  • R

    10. februar 2019 | 20:25

    Ja bih voleo da imam priliku da pitam naseg gospodina predcednika kako je ovaj covek na slobodi. Molba za novinare telegrafa da pitaju nadlezne o ovome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA