Obio, pa ukrao "reno" i krenuo kroz grad, ali je brzo uhvaćen: Kod njega su pronašli alat za pljačku i odmah su ga uhapsili

Policijski službenici su uhapsili osumnjičenog neposredno nakon što je ukrao automobil marke "reno megan"

  • 1

Policija u Beogradu uhapsila je V.N. (50) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Policijski službenici su na teritoriji Voždovca u Beogradu uhapsili osumnjičenog neposredno nakon što je ukrao automobil marke "reno megan".

Prilikom hapšenja, policijski službenici su kod osumnjičenog našli i podesni alat za krađu vozila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

GRAĐANI SE BUNILI ZBOG UČESTALE KRAĐE "RENOA"

Našoj redakciji se pre 10 dana javila jedna čitateljka sa informacijom da je po Beogradu počela masovnija krađa automobila marke "reno laguna", te da je mnogo njenih poznanika ostajalo upravo bez ovih vozila.

Tada je "Telegraf" uputio mejl kako bismo od nadležnih saznali da li oni imaju neke detaljnije podatke ili masovnije prijave krađe.

- Od početka ove godine zabeleženo je smanjene broja krađa vozila, tako da nije primećen trend povećanja broja krađa nekog posebnog tipa ili modela vozila - dobili smo odgovor tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA