≫ 

Detalji ubistva i samoubistva u AMSS: Dobio je NE kao odgovor zbog 50 članskih karata, a onda hladnokrvno izrešetao predsednika (FOTO) (VIDEO)

Kolege Butulije i Đurđeva, u potpunom šoku, imaju sasvim drugu verziju priče

  • 29

Mirko Butulija, predsednik Automoto saveza Srbije (AMSS) ubijen je danas oko 14.40 sati u Ruzveltovoj ulici, kada je mu je Predrag Đurđev, generalni sekretar AMSS-a, ispalio nekoliko hitaca u glavu i grudi. Đurđev je nakon toga izvršio samoubistvo.

Sve se odigralo u kancelariji Butulije, a kako piše Republika, mogući razlog jezivog ubistva i samoubistva je svađa oko članskih karata koje izdaje AMSS.

Pucnjava u AMSS Foto: Telegraf

Kako pišu, Đurđev je navodno od direktora zaduženog za izdavanje članskih karata AMSS-a, tražio da mu da 50 karata koje će podeliti prijateljima.

Kako mu je on rekao da ne može to da mu učini, Đurđev je odmah otišao kod Butulije u kancelariju sa istim zahtevom. Njemu je, navodno, i sam Butulija rekao da neće moći to da učini, a Đurđev je nakon kraće svađe izvadio pištolj i pucao Butuliji u glavu.

Đurđev je, piše portal, stalno nosio pištolj sa sobom, koji je imao u legalnom posedu.

Policija je ispraznila zgradu Foto: Telegraf

Ipak, kako Telegraf.rs nezvanično saznaje od zaposlenih u AMSS-u, oni ne mogu ni da pretpostave uzrok današnjeg krvoprolića. Svi su jako iznenađeni.

Teoriji o 50 karata ipak ide u prilog to što je Đurđev u poslovnim krugovima upamćen kao neko ko je umeo da se razbesni, ako stvari nisu po njegovoj volji. Prema podređenima ponašao se vlastodržački i čak je umeo da preti, ako sve nije bilo onako kako on kaže, prve su informacije koje su se pojavile u javnosti.

Foto: Promo

DRUGA VERZIJA MASAKRA - BUTULIJA JE BIO KOLATERALNA ŠTETA?

Druga verzija jezivog krvoprolića, koja se takođe pojavila u medijima, jeste da se Đurđev posvađao sa jednim od zaposlenih, kada se Butulija uključio u pokušaju da spreči svađu dvojice zaposlenih i smiri strasti.

Butulija je, po jednoj od verzija, stradao jer je pokušao da spreči svađu dvojice kolega Foto: Promo

Đurđev je potom napustio kancelariju i ušao u drugu prostoriju gde je pucao sebi u čelo.

KO JE BIO PREDRAG ĐURĐEV

Ono što se pouzdano zna jeste da je Predrag Đurđev (43) pre dolaska na poziciju generalnog sekretara radio kao pomoćnik direktora JKP "Parking servis".

Predrag Đurđev ubio je kolegu, pa sebe Printskrin: Youtube/TV Kopernikus

Đurđev je bio u svojoj karijeri i savetnik predsednika opštine Voždovac, kao i koordinator kancelarije za razvojne projekte opštine Zemun.

Diplomirao je na Mašinskom fakultetu u Beogradu, a u AMSS se prvenstveno bavio bezbednošću u saobraćaju.

Podsećamo, do pucnjave je došlo u zgradi AMSS u Ruzveltovoj, a sekretarica Mirka Butulije je povređena kada je tokom drame iskočila kroz prozor.

Kako je saopštio MUP Srbije, Đurđev je mrtav, dok je Butulija u teškom stanju prebačen u Urgentni centar. Međutim, i on je ubrzo podlegao teškim povredama.

Video: Upucan Mirko Butulija: Generalni sekretar AMSS-a izrešetao predsednika u kancelariji, pa oduzeo sebi život

(Telegraf.rs/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    22. februar 2019 | 18:27

    Ja ne verujem da je uzrok 50 karti, mislim da su tu dublje stvari uzrok, kriminalni poslovi, cim je ovaj nosio pistolj za sobom nisu tu cista posla ni savest.

  • SrbskiBek

    22. februar 2019 | 18:17

    Ciji su ovo KADROVI !! objavite politicke biografije ..cisto da se zna !!

  • zivko

    22. februar 2019 | 18:08

    Apsolutno glupo objasnjenje. Ovo je ili zlocin iz strasti ili zlocin zbog nerascisenih racuna oko nekih nezakonitih radnji. Ko bi jos pucao u nekoga i pogodio sa pet metaka, a zatim ubio i sebe, zbog nekih clanskih karti?Motiv nikada necemo saznati, jer je to bio njihov jnterni odnos, van ociju ostalih radnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA