Napisao mi je: "Spavaj mirno, bebice". Nikada ga više nisam videla: Ispovest devojke Daria koji je poginuo u BMW-u (FOTO)

Dario Marinović (21) iz Subotice stradao je u noći između subote i nedelje

  • 7

- Nije prošao dan da se Dario i ja nismo čuli. Tog kobnog vikenda je trebalo da dođe kod mene, ali smo zbog posla odložili za naredni vikend. U poslednjoj poruci koju mi je poslao da se javi iz izlaska bilo je: Bebice, spavaj slobodno... Zaspala sam, a onda me je u 10 probudio telefonski poziv - počela je svoju ispovest Jelena Jovanović, devojka pokojnog Daria Marinovića (21).

 
 
 
View this post on Instagram
#lutkamojaaa💗❣😘A post shared by Dario Marinovic (@marinovic_98) on

Mladić iz Subotice nastradao je kada je automobil "BMW", kojim je upravljao njegov prijatelj, sleteo sa kolovoza i isprevrtao se u njivi.

Vozač je prošao sa težim povredama ali je van životne opasnosti, međutim, Dario je ostao na mestu mrtav.

Ova vest izazvala je šok u celoj Subotici. Svi koji su poznavali Daria o njemu su imali samo reči hvale, a čak ni sada, posle sahrane, niko ne može da veruje da ga više nema. Bio je mlad momak, ali velikih planova za budućnost, u kojima je bila i Jelena Jovanović iz Niša.

 
 
 
View this post on Instagram
😍❤🔝A post shared by Dario Marinovic (@marinovic_98) on

- Upoznali smo se još kao deca. I sada se sećam kako smo zajedno trčkarali po dvorištu... Moja tetka ima kuću odmah pored njegovih, pa smo se tako i upoznali. Dugo nismo bili u kontaktu, a onda smo ga obnovili u julu prošle godine - priča neutešna Jelena za "Blic".

Od tada su, kaže, konstantno su bili na vezi.

- Nije bilo dana a da se nismo čuli. Videli smo se 31. decembra i proveli nedelju dana zajedno, nakon čega smo odlučili da ćemo održavati vezu na daljinu. I dobro nam je išlo, lepo smo se slagali. Dosta smo se vezali, imali smo planove, iako smo znali da ne treba planirati - priča uznemirena Jelena.

Kako nam je otkrila, Dario joj je stalno ponavljao kako je našao devojku svog života. Imali su planove za budućnost, a jedan od njih je bio i da se zajedno odsele u inostranstvo, ali...

 
 
 
View this post on Instagram
Skidaj kile nabijaj misice, stize leto mnogo bolje bice 😎🤗🌅A post shared by Dario Marinovic (@marinovic_98) on

- Preko noći se sve srušilo. Te noći je hteo da krene iz grada oko 4.20, kada smo se poslednji put i čuli. Rekao mi je da ide kući, a onda oko pet sati javio da su nastavili dalje u kafanu iako se, kako mi je rekao, njemu nije išlo i nije voleo taj lokal. Pošto se meni spavalo, napisao mi je: "Bebice, spavaj slobodno..." i ja sam se uspavala. U 10 me je probudio poziv i saznala sam šta se desilo - zaključuje mlada Jelena iz Niša.

Dario Marinović sahranjen je juče na Bajkovskom groblju. Veliki broj prijatelja, poznanika, članova porodice, okupilo se da ga poslednji put pozdravi, a poslednje oproštajne reči uputio mu je velečasni katoličke crkve iz Male Bosne.

- Ovo je za mene najteži sprovod. Dariu sam predavao veronauku. Imao je mnogo želja i planova i bio je uvek vedar i nasmejan. Svi koji smo ovde bi voleli da se nismo danas našli ovim tužnim povodom. Samo u jednom trenutku sve je stalo. Ali Dario i njegov nasmejan i vedar lik su i sada sa nama. Samo je nebo granica - rekao je vidno potrešen velečasni.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pamet u glavu

    23. februar 2019 | 08:52

    Ne brže od života

  • Igor

    23. februar 2019 | 00:09

    Fina gospodzica.... Nacices ti zamenu za 15 dana, ali bitno je da na instagramu pazaris lajkove.....

  • Born

    23. februar 2019 | 00:39

    Zreba planirati,nisi mala u pravu.Trwba planirati da se vratis ziv iz provoda,da neces tamo gde ti se ne ide i da zivis onako kako smatrad da treba a ne da se prepustis nekim usijanim glavama i da ti one odredjju put....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA