≫ 

Vozi, Miška: Ovo je kondukterka Tatjana koja je bez dozvole vozila neispravni autobus "Laste" i ugrozila živote putnika (FOTO)

Vozač Nebojša Radosavljević dao joj da malo provoza autobus kako bi se odmorio

Tatjanu Angelov (31) za volanom tehnički neispravnog autobusa zatekla je danas policijska kontrola u Kikindi. Još veće zaprepašćenje bila je činjenica da je mlada žena zapravo kondukterka, te da uopšte nema dozvolu za upravljanjem autobusa.

Kako saznaje portal Telegraf, Tatjana je upravljala “Lastinim “ autobusom koji je krenuo iz pravca Beograda, preko Zrenjanina, Kikinde pa sve do Subotice. Pri

redovnoj rutinskoj kontroli, saobraćajna policija je u Kikinde, oko 9.30 sati zaustavila je autobus. Žena koja se nalazila na mestu vozača kod sebe je imala dozvolu, ali samo A kategorije.

Tatjana Angelov nije imala dozvolu za upravljanje autobusom Foto: Facebook
Autobus je sada parkiran na stanici u Kikindi Foto: Telegraf.rs

Kada je ustanovljeno da žena upravlja autobusom sa nekoliko desetina putnika bez odgovarajuće dozvole, autobus je hitno isključen iz saobraćaja i dovezen je do glavne autobuske stanice u Kikindi, gde se trenutno i nalazi. Putnici su prebačeni u drugo vozilo i nastavili svoj put ka Subotici.

U PU u Kikindi saopšteno je da se na papirima kao vozač navodi muškarac Nebojša Radosavljević, ali da on i nije bio u autobusu.

Ipak, prema drugim verzijama koje su se pojavile u javnosti, Radosavljević jeste bio u vozilu, pa je još i dao koleginici volan u ruke, "kako bi se on malo odmorio", pišu pojedini mediji. Po trećoj verziji, usputio joj je svoje mesto "da provoza malo".

Čovek koji se vodio kao vozač navodno nije ni bio u autobusu Foto: Facebook

Prema rečima jednog Kikinđanina, koji je pre nekoliko dana čekao lokalni autobus u Mikronaselju, mlađu ženu je zapazio za volanom “Lastinog “ autobusa, koji se isto u to vreme kretao u pravcu Subotice. Svakodnevno ovaj autobus saobraća iz pravca Beograda, preko Zrenjanina i Kikinde, gde je prema redu vožnje na stanici u Mikronaselju tačno oko 9.30 sati, a zatim odlazi do glavne, gde kupi putnike i nastavlja ka Subotici.

Kako kaže meštanin, pomislio je tada da je lepo videti ženu kako radi “muški “ posao, ali da nakon čitanja današnjih vesti, još ne može da poveruje da je ovako nešto moguće.

Protiv prekršioca biće podnete prijave, a detalji ovog slučaja biće poznati nakon istrage koja je u toku.

Video: Splićanin nasrnuo na autobus brisačem dok su putnici bili unutra

D. I.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sandra

    24. februar 2019 | 21:52

    Bruka i sramota ...u Srbiji jos samo postoje kondukteri i kondukterke..U Nemackoj bi za ovo bila joj oduzeta vozačka i bila bi u zatvoru najmanje godinu dana!!!

  • Rrrrrrrrrrrrrrrr

    24. februar 2019 | 23:34

    Sta da se nesto desilo? Nedaj boze zrtve na putu. Dali bi onda bilo ovih komentara i zezanja. Jadno i bedno.

  • RSK

    25. februar 2019 | 08:00

    Vi niste normalni! Kakva carica, zmaj?! Ajmo sad svi pre polaganja da malo vozimo da se učimo, kud to vodi?! Jel bi neko od vas dao da neko ko nema položeno vozi vašu decu? Šta je sa ovim narodom? Pa postoji zakon, zašto postoji? Da se primenjuje valjda! EU je uređena, Srbija je haos ovo ono pa ako želimo da bude i Srbija uređena mora se poštovati zakon nego šta, idemo da vozimo malo iako nemamo položeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA