"Probudila me je policija...": Milošev cimer dao iskaz u policiji, čeka se saslušanje 2 misteriozna svedoka

Cimer je ispričao sve što zna o kobnoj noći

  • 7

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u četvrtak je nastavljeno saslušanje svedoka u slučaju ubistva Miloša Mileusnića (24), studenta iz Čačka, za koje je osumnjičen Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca.

U nastavku saslušanja iskaz je dao i cimer ubijenog Miloša, koji je, kako se saznaje nezvanično, izjavio da ga je probudio dolazak policije i da je u vreme ubistva spavao. On je ispričao i sve što zna o kobnoj noći, ali i o druženju sa pokojnim Mileusnićem.

Do sada su iskaze dali i komšije, tačnije bračni par, koji su pronašli telo nesrećnog mladića, a očekuju se još dva svedoka čija imena nisu saopštena.

Takođe se, prema rečima advokata osumnjičenog, Jovana Stanojevića, očekuje i dostavljanje nalaza DNK analiza i rezultata sa obdukcije, jer kako tvrdi ta dva izveštaja još nije dobio.

Iako se prvo pojavila informacija da je priznao zločin, govoreći da je bio nezadovoljan svojim životom nakon noći provedene na društvenim mrežama, on je navodno negirao da je počinio ovo ubistvo.

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BigFoot

    28. februar 2019 | 23:30

    Da ne bude samo kao sa ubijenom pevačicom Jelenom Marjanović. Imaju gotovo sigurne dokaze, a onda sve krene da pada kao kula od karata i nemaju ništa više. Pojeo vuk magarca, a nekoga više nema.

  • obezbedjenje pozarevac

    1. mart 2019 | 07:51

    Samo da se ne uzivi u laži!!!!!!

  • Veteran

    1. mart 2019 | 06:29

    Ja bi onog mamlaza oterao deset godina za početak, a posle na doživotnu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA