≫ 

Bio je nezadovoljan i potišten, nosio traume sa dva ratišta: Penzionisani policajac koji se razneo bombom u Senti upozoravao na najgore

Prema priči Miodragovih rođaka, on je imao ozbiljnih zdravstvenih problema

  • 20

Miodrag M. (57), policajac u penziji koji je sebi oduzeo život tako što je aktivirao ručnu bombu na svom porodičnom imanju u Senti, žalio se prijateljima i rođacima da je nezadovoljan životom. Miodrag je imao zdravstvenih problema, visok krvni pritisak, teška operacija, a najviše je nosio traume sa ratišta.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u zadnjem delu kuće, prema još nezvaničnim informacijama, Miodrag je legao na ručnu bombu i tako je aktivirao.

Miodragov nestanak prijavio je bliski rođak pre nekoliko dana, kako mu se nije javljao na telefon niti mu je odgovarao na poruke, posumnjali su da se nešto dogodilo sa njim. Njegovo beživotno telo pronađeno je u delu iza kuće, u prostoriji gde je Miodrag nekada držao domaće životinje.

Prema priči Miodragovih rođaka, on je imao ozbiljnih zdravstvenih problema:

- Miodrag je već dugo bio u penziji, primao je invalidsku penziju, ali se često žalio na zdravlje, nije se najbolje osećao. Mislim da je nosio trauma sa ratišta jer je bio na Kosovu i u Bosni. Bio je nezadovoljan i potišten.

Beživotno telo Senćanina, poslato je na Institut za sudsku medicinu, detalji istrage potvrdiće šta je nesretnog čoveka nagnalo na samoubilački čin.

VIDEO: Najgori mesec u godini: Zaključajte se, nestanite ako mislite da preživite

(D.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    14. mart 2019 | 14:11

    Zlo radeći od zla braneći se tu grijeha nikakvoga nema!!!

  • Veteran

    14. mart 2019 | 11:35

    Ima takvih puno,dok su trebali ovoj državi bilo im dobro,sada im je ista okrenula leđa i ljudi su pogođeni pravo u dušu..

  • Duško

    14. mart 2019 | 10:09

    Beznadje, vrhunsko dostignuće djavola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA