Ksenija Radovanović se oglasila nakon što je njen napadač osuđen na uslovnu kaznu

Vladulović je 8. marta napao Radovanovićevu, a 14. marta priznao krivicu i osuđen

  • 6

Posle brze presude Petru Vladuloviću (42) zbog fizičkog napada na nju, oglasila se aktivistikinja Incijative Ne davimo Beograd Ksenija Radovanović na svom Tviter nalogu.

- Petar Vladulović je zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela. Osuđen je zbog nasilničkog ponašanja, na 8 meseci zatvora, 3 godine uslovno. Mera zabrane prilaska izrečena je na manje od 100m, određena je na 2 god. Vladulović je danas na (uslovnoj) slobodi - napisala je Radovanovićeva.

Na kraju tvita ona zaključuje:

- Meni je modrica skoro prošla.

 

Podsetimo, Vladulović je vređao, a potom fizički napao Kseniju Radovanović 8. marta na dodeli BeFem priznanja za doprinos feminizmu za 2018. godinu, a navodno je napadač na skup došao sa Sergejem Trifunovićem.

Samo par sati ranije, Ksenija je sa kolegama iz Inicijative na pozornici primila nagradu za "Podršku feminističkim politikama". Međutim, završila je izvređana, raskrvarenog lica i razbijenih naočara.

Već 14. marta on je zaključio sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnimtužilaštvom u Beogradu na osnovu kog je odmah osuđen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    16. mart 2019 | 14:09

    Sudstvo bruka, sve bi to napolje isterao!!!!!!

  • Marko cg primorje

    16. mart 2019 | 14:07

    Oko lijepo samo naprijed

  • Neša

    16. mart 2019 | 16:14

    Glupost nevidjena, priznanje krivice i sporazum, pa pred gomilom svedoka je napao i sta ima da prisnaje krivicu? Ovo sudstvo je cirkus zivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA