≫ 

"Ako ti jave umro sam, evo šta će biti..." Ubijeni Vladimir Vidaković pre nekoliko meseci objavio sliku brata Miloša i napisao poruku (FOTO)

Fotografija je objavljena tačno na godišnjicu ubistva Miloša Vidakovića

  • 4

Pančevac Vladimir Vidaković (30), koji je pronađen mrtav u Medeljinu u Kolumbiji, pre godinu dana je objavio fotografiju svog brata Miloša Vidakovića, a ispod nje je napisao stihove pesme Mike Antića "Ako ti jave umro sam". Slika je objavljena tačno na godišnjicu Miloševog ubistva. Devet meseci kasnije, i Vladimir je likvidiran.

"Ako ti jave: umro sam

evo šta će biti.

Hiljadu šarenih riba

lepršaće mi kroz oko.

I zemlja će me skriti", stihovi su ispod fotografije.

Miloš Vidaković ubijen je u Budvi 2013. godine, a taj slučaj je objedinjen u procesu za likvidaciju Nikole Bojovića. I Miloš i Vladimir bili su stari znanci policije, dovođeni su u vezu sa dilovanjem narkotika, ali i sa drugim krivičnim delima.

- Postojali su operativni podaci da je Vladimir Vidaković, posle smrti brata, razgranao posao sa narkoticima, pa čak i da poseduje laboratoriju za uzgoj marihuane u Španiji - priča izvor iz policije.

Miloš i Vladimir Vidaković/ Foto: Facebook/Vladimir Vidaković

Otišao je u Kolumbiju kako bi, navodno, organizovao transport kokaina za Evropu. Taj kanal je funkcionisao nekoliko meseci.

Interesantno je da su braća Vidaković bila poznata i crnogorskoj policiji i to ne samo po druženju sa sportistima i pevačima, već zbog brojnih krivičnih dela sa kojima su dovođeni u vezu. U njihovom kriminalnom kartonu zabeležen je i brutalni napad na policajce.

Za Miloševu smrt su u Specijalnom sudu u Beogradu na višegodišnje kazne zatvora osuđeni Miloš Vojinović i Slaviša Novaković, pripadnici kriminalne grupe Miloša Delibašića. Za ovu likvidaciju sudilo se u istom postupku kao i za ubistvo Nikole Bojovića.

VIDEO: Uznemirujući snimak ubistva u po bela dana!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    27. mart 2019 | 13:20

    Napisite vi za koga su oni stvarno radili cijelo vrijeme i ko ih je cuvao!!! I ako mislite da je „biznis“ sada stao, tu se takodjer varate! Uskoro ce glavni baja pronaci neku novu „bracu“ za prljave poslove!

  • Loki

    27. mart 2019 | 11:37

    Ko se sve ne seta nasim ulicama. Sve patriJote koje mislle na sve nas, a za sebe ne mare.

  • dragana

    27. mart 2019 | 10:09

    Uzorna deca, nema sta! Blago ocu i majci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA