≫ 

Ljubiša (72) je godinama silovao i prodavao mentalno zaostalu pastorku (15). Nikad nije priznao krivicu, a ovo je njegova kazna

Ljubiša K. je do kraja postupka negirao delo

  • 1

Ljubiši K.(72), iz sela Aleksandrovac kod Negotina, Viši sud u Negotinu izrekao je prvostepenu presudu od 16 godina zatvora zbog produženog dela obljube nad nemoćnim licem i trgovinom ljudima. On je na ovu jedinstvenu kaznu robije osuđen jer je najmanje pet godina svoju mentalno zaostalu pastorku B.V. (15) primoravao na seksualne odnose i podvodio je za novac.

Čim je uhapšen, Ljubiša K. je ispričao da nema ni trunke istine u optužbama. On se tokom saslušanja branio da on nije očuh, već otac maloletnice, zbog čega je urađena i DNK analiza.

Rezultati analize su pokazali da osuđeni Ljubiša nije ni u kakvom srodstvu sa devojčicom.

Urađeno je i veštačenje stanja svesti osuđenog i to u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, I utvrđeno da je Ljubiša K. u potpunosti bio svestan svojih postupaka.

Očuh (72) je primoravao seksualno zlostavljao pastorku (15) Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Ljubiša je 2013. godina počeo da živi sa mnogo mlađom ženom, koja je državljanka Bugarske, i njenom tada devetogodišnjom ćerkom B. V. Kada je devojčica napunila 10 godina, počela je seksualna tortura, pa je B. V. tek februara 2018.godine skupila hrabrost, otišla u policiju i prijavila očuha.

- Devojčica je u policiju došla preplašena. Kada je isprićala svoju životnu tragediju, prosto nismo mogli da verujemo. Kazala nam je da je očuh poslednjih pet godina primorava na seks i to od njene desete godine. Rekla je da je Ljubiša u poslednje tri godine primorava na seks i sa njegovim prijateljem N. M. koji živi u okolini Zaječara.

Kazala je doslovce "Kad on dođe, Ljubiša mu uzme 100 evra i mene ostavi s njim da radi šta hoće" - ispričala je tada devojčica.

Ljubiša je 2013. godina počeo da živi sa mnogo mlađom ženom, koja je državljanka Bugarske, i njenom tada devetogodišnjom ćerkom B. V. Kada je devojčica napunila 10 godina, počela je seksualna tortura Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Čim je uhapsila Ljubišu K. policija je saslušala Ljubišinu nevenčanu suprugu koja je izjavila da nije primetila da njena ćerka trpi seksualno zlostavljanje.

- Njihovo domaćinstvo je više nego skromno. Ljubiša je bio kovač i sad popravlja sekire, motike i kose, a njegova žena radi za nadnicu. Vole da popiju i on i ona - kažu meštani ovog sela.

N. M. iz okoline Zaječara je u istrazi priznao da je Ljubiši davao novac da bi ga devojčica oralno zadovoljavala. N.M. se nagodio sa Tužilaštvom i on je pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora.

VIDEO: Decu u 90 odsto slučajeva seksualno zlostavljaju bliske osobe

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadnje vreme

    1. april 2019 | 13:36

    I ovakav će kao da bude bolji i neće više da radi to što je radio kad izađe iz zatvora?! Pa to trajno treba ukloniti iza rešetaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA