≫ 

Dugo je ljubio spomenik, pomazio je sliku i ćutke odao poštu Jeleni, a evo šta je Zoran rekao na mestu gde je ubijena (FOTO)

Pomen je obavljen na groblju Zbeg u Borči, gde je Jelena sahranjena

  • 6
Zoran Marjanovic Foto: Nikola Tomić

Zoran Marjanović prvi je stao pred spomenik svojoj ubijenoj supruzi Jeleni i upalio sveću, a poslednji ju je pozdravio kada su članovi porodice i familije danas obišli njen grob povodom trogodišnjice njene smrti.

Netremice je posmatrao njenu sliku dok je sveštenik čitao molitve. Ošišan, svež, ali skrušenog izraza lica Zoran je progovorio tek poneku reč nakon što je porodica iznela posluženje.

Foto: Nikola Tomić

Na kraju, pustio je sve da se sa Jelenom pozdrave na njenom grobu. Tek onda je spomeniku ponovo prišao.

Priljubio je usne na okvir njene slike i neko vreme ih zadržao. Pomakao se, zagrlio spomenik i potom pomazio Jeleninu sliku.

Porodica Marjanović tri godine je zavijena u crno, a jedini osumnjičeni do sada bio je upravo Zoran Marjanović.

Foto: Nikola Tomić

Zbog toga je boravio i u pritvoru, ali optužnica je zbog problematičnog veštačenja morala da bude vraćena na početak.

Sada je na slobodi, a kako priča njegov otac Vladimir tužan je i još se suočava sa realnošću. Ne može da radi, ni da komponuje, a jedina uteha mu je mala Jana, ćerkica koju mu je Jelena ostavila.

DUŠA NE PRIHVATA SMRT VOLJENE

- Ne znam šta da kažem. Ono što sam ja prošao i moja porodica i mučenica moja žena to je strašno. Evo posle tri godine ne mogu da poverujem šta me je snašno i šta se dogodilo. Vreme se sabije u jedan neki momenat i jednostavno čovek u tom periodu nije svestan šta se zapravo desilo - rekao je Marjanović na nasipu u Crvenki, mestu gde je pronađeno Jelenino telo.

Foto: Nikola Tomić

Opisujući kako se oseća, on je citirao reči popularne pesme "Ne veruje srce pameti" i dodao da je svestan šta se dogodilo, ali duša to ne prihvata.

- Ima tu i lepih stvari,  sve asocira na nju i velika je bol što nije sa nama, da bude i uz Janu, da prati njen razvoj. Ona je bila jako pozitivna osoba, radovala se svakom dečijem napretku i jako je teško biti sam sa detetom posle svega ovoga - kaže Marjanović za Pink.

Dodao je da je Jana htela da dođe na groblje, ali da je ipak ostala u školi jer su procenili da ne treba da dođe.

VIDEO: Treća godišnjica ubistva Jelene Marjanović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sladjana

    2. april 2019 | 18:16

    Dobar glumac

  • Veteran

    2. april 2019 | 18:07

    On mora da zna ko mu je ubio ženu, ako već policija zatajila....

  • plavi safir

    2. april 2019 | 17:54

    Trebalo je da dodje ako joj je to bila želja. Kad tad mora sa tim da se suoči. A jel ovo i svekrva došla?? Čudo joj se neće pokvariti energija??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA