≫ 

U toku je filmska potera za Albancem koji je pobegao iz pritvora u Prokuplju: Jedan telefonski poziv ga je odveo na slobodu

Imao je lisice na rukama, ali je ipak uspeo da pobegne. Trenutno je u toku potraga za njim, alarmirana je policija

  • 36

Pritvorenik M. P. (29), inače Albanac iz Podujeva, koji je u pritvoru u Okružnom zatvoru Prokuplјe zbog teške krađe, pobegao je iz Kliničkog centra Niš. Još uvek se traga za njim!

Kako smo ekskluzivno saznali, on je pobegao jutros oko 10 sati tokom izlaska iz KBC Niš, gde je vođen na kontrolni pregled zbog hirurške intervencije koju je imao prošle godine.

Pritvoreniku su ruke bile vezane lisicama, a čuvala su ga dvojica komandira. Time je, kako saznajemo, ispoštovana bezbednosna procedura koja se odnosi na pritvorenika lišenog slobode.

Komandiri su držali M. P. pod ruku i u momentu kad je jedan otvorio vrata od marice da uvede pritvorenika, M. P. se otrgao drugom komandiru i počeo da trči preko prometnog bulevara u pravcu stambenog naselja!

Komandiri su odmah krenuli u potragu za pritvorenikom, a ubrzo su im se pridružili i pripadnici PU Niš. Izdata je poternica - saznajemo ekskluzivno iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Nezvanično, radi se o Albancu iz Podujeva, višestrukom prestupniku kojem je po dozvoli suda bilo dozvoljeno da telefonira iz pritvora pa postoji pretpostavka da je on dogovorio bekstvo i da ga je neko čekao i da ga je tu preuzeo, jer u pritvoru je telefoniranje zabranjeno osim uz dozvolu suda.

Inače, ovaj Albanac je na kontrolni pregled vođen više od 20 puta dosad, a u pritvoru je od marta 2018. godine.

(j.stakic@telegraf.rs/ D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    8. april 2019 | 14:35

    Pobegao jer mu je neko omogucio,uzeo pare za to.

  • gradjanin x

    8. april 2019 | 15:38

    ladno ga pustili, para vrti gde burgija neće.

  • Dragan

    8. april 2019 | 15:21

    kAD JE NASA POLICIJE UGOJENA,NEMOZE TAJ DA PROPJESACI 100 METARA A KAMOLI DA TRČI. Gledam policajce na youtube kada trce za kriminalcima, svaki je kao strela...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA