≫ 

Nesreća na Ibarskoj: Vozač "hjundaija" preticao traktor, udario u kamion i na mestu poginuo

Više okolnosti pod kojima se udes dogodio biće poznato nakon uviđaja i istrage koja je u toku

  • 14

U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu ujutro, oko 7.15, na Ibarskoj magistrali u kraljevačkom prigradskom naselju Grdica, na deonici puta Kraljevo - Preljina, poginuo je vozač „hjundaija“ kraljevačke registracije, dok su tri osobe povređene.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač „hjundaija“ krećući se iz Kraljeva ka Preljini pokušao da pretekne traktor sa prikolicom, prešao u levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa kamionom novopazarske registracije koji je dolazio iz suprotnog smera.

Od zadobijenih povreda vozač potpuno smrskanog automobila je na mestu preminuo dok su tri njegove saputnice sanitetskim vozilima hitno prebačene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Više okolnosti pod kojima se udes dogodio biće poznato nakon uviđaja i istrage koja je u toku.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    13. april 2019 | 10:16

    Za neiskusne, ako nema vidljivosti, traktor se pretiče tako što se uspori na njegovu brzinu, i onda kada je bezbedno odradi se zaobilaženje.

  • O

    13. april 2019 | 10:41

    Meni netreba njegov trougao nego moja pažnja oko i razum

  • R

    13. april 2019 | 10:05

    Ovi nasi vozači kao da idu na reli Juče ste imali podatak kolko je bilo prekršaja za 7 dana Vožnja za neke nije uživanje nego reli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA