Vreme čitanja: oko 2 min.

Oglasio se Almin dever nakon velike porodične tragedije, pomenuo i svog brata: "To nije opravdanje"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brat osumnjičenog za tragediju u Skadru tvrdi da su optužbe za nasilje neosnovane

  • 4
Alma Arazi, Ergys Arazi Foto-kolaž: Facebook Alma Bushati Arrazi/Ergys Arazi

Edison Arazi, brat osumnjičenog Ergisa Arazija, obratio se medijima i dao druge detalje o tragedijiu Skadru, u kojoj se Ergisova žena Alma s troje dece bacila u reku Bojanu zbog navodnog nasilja u porodici, piše VoxNews.

Do sada su iz reke izvučena tela dve devojčice, a još se traga za Almom i njenim sinom.

"To je veoma ozbiljan događaj koji se dogodio u našoj porodici ijoš nisu pronađena druga dva tela, a dvoje njih je mrtvo. Želim za javnost da razjasnim da je moj brat poznat svima u Skadru jer je radio u mobilnoj službi. Nije istina da je moj brat vršio psihičko ili fizičko nasilje nad našom snajom. Nakon ovog ozbiljnog događaja, napravili smo četiri kovčega i pratimo snaju sa troje dece. Ona je bila naša snaja i voleli smo je i poštovali. Što se tiče incidenta, nije istina da ju je brat silovao. Tužilaštvo nam je dalo dozvolu da brat dođe na sahranu, a policija mu nije dozvolila. Želim da apelujem na sve da ne žure i da nam daju vremena da istina o događaju izađe na videlo. Brat i snaja su se jako dobro slagali i nisu imali nikakvih problema kako se sada svuda priča. Želim da brat dođe kući i da sahranimo i drugu devojčicu koja je danas pronađena", rekao je Ergisov brat.

On je dodao da je činjenica to da njegov brat nije nasilan.

"Moj brat nije nasilan jer ga svi poznaju. Živeli smo zajedno u kući i da je bilo nasilja bar jednom bi to neko prijavio ili bi nam pokucali na vrata. Obavestili smo porodicu naše snaje o svemu što znamo, od prvog trenutka do sada. Nisu bili na sahrani danas, ali znamo da je bol za njih jednako velik kao i za nas. Oni imaju naše poštovanje. Snaja je već dugo pila lekovea zbog stresa i depresije. Nije da je bila u ozbiljnom stanju, ali s vremena na vreme uzimala je lekove. Događaj je veoma ozbiljan i veoma smo zauzeti. Ja sam izašao iz zatvora pre tri dana. Proveo sam četiri godine u zatvoru i još ne znam zašto sam osuđen za uzgajanje narkotika, jer to nije istina", dodao je on.

"Ponašala se sasvim normalno"

"Moja snaja i snaja mog brata tog popodneva izašle su kao i obično da popiju kafu zajedno sa decom jer su često izlazili zajedno. Nakon što su popili kafu, rekla je mojoj snaji da ću otići za Dureš i da će moj brat doći po mene. Nije pokazivala nikakve probleme tokom boravka u kafiću i ponašala se sasvim normalno."

"Za ovakav postupak nema opravdanja"

"Ne znam da li je moj brat imao drugu vezu, ali čak i da je imao 20 veza, za ovakav postupak nema opravdanja jer je to ozbiljan događaj. Ne znam da li je postojala vanbračna afera".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    6. maj 2024 | 19:18

    Pa kako mu je brat bio tako dobar, kad je više puta bio u zatvoru?? Ni ovaj nije trebao da izadje. Opravdava ga što je imao ljubavnicu i koju je hteo da dovede kući pored žene i dečice. Mislim da on, njegov brat i cela porodica nisu baš čisti.

  • Ds

    6. maj 2024 | 19:22

    A Siptarska posla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA