≫ 

Teška nesreća kod Velike Krsne: Pijani vozač sleteo s puta u punoj brzini, poginula devojka (18)

 ≫ 

Vozilom "bmw", austrijskih tablica, upravljao je M. M. (27)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Munđa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Munđa

    22. april 2019 | 23:15

    Nije jedini koji se tako ponaša. Živim u tom kraju i gledam to svake godine kada dođu gastarbajteri, pa i ovih dana. Svi se ponašaju na isti kalup, dovezu se besnim kolima, špartaju gradom i skupljaju mlade devojke koje se nadaju dobrom provodu, obiljem para i možda šansom za dobru udaju i odlasku preko u bolji život. Za to vreme ovdašnji "bednici" mogu slobodno da zaborave bilo kakav provod pa se i oni bacaju u alkohol. A ovi gastosi, svesni svojih "prednosti" onda se još više bahate i pokazuju brzinom i svojom neumerenošću u svemu. I sve rade ono što tamo ne smeju. I eto nesreće. Svake godine to neko plati glavom. Saučešće porodici a drugima nauk.

  • Prijatelj M.M y

    22. april 2019 | 15:45

    Velika tuga i nesreca zbog tri kobna faktora. Brzina, alkohol i lude godine. Momka znam jos od kad je bio dete. Njegove roditelje i rodbinu. Nikom nije lako niti je bilo kome svejedno. Ugasio se zivot neduzne devojke, deteta od 18g i bol koja je zadesila porodicu i prijatelje je neopisiv. Gubitak koji se ne moze izmeriti niti nadoknaditi. Najmanje se moze nadoknaditi lincovanjem.ovog momka koji je sa teskim telesnim povredama upravo na operaciji i najblizi strahuju da i njegov mlad zivot bude ugasen. Za svaku osudu je sto je pio i vozio, time izazvao nesrecu, ali svi koji napadate podjite od sebe dal ste bezgresni. Neka prvi baci kamen onaj koji nikada nije zgresio. Budite ljudi, pomolite se za zivot ovog 22-23 godisnjeg momka, a zakon ce dalje preduzeti svoje. Nije on kriminalac niti terorista da zasluzi ovoliki javni linc. Znam da nikada nikog nije povredio vec pomogao ako je mogao. Iako mlad radio je od svoje 18 godine kao vozac i nije neiskusan. Ali eto, djavo ne ore i ne kopa vec pokusava svakog da izazove na nesrecu. Marko da nam se oporavis i nek su ti andjeli i bog u pomoc. Devojcinoj rodbini zelim najiksrenije saucesce. Svi koji su saznali za ovo ne mogu da progovore od tuge. Budite jaki kolko je to moguce. Nek je andjeli docekaju.

  • Мирослав

    22. april 2019 | 13:14

    BMW nije auto, već dijagnoza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA