Otkriveni detalji krvoprolića u Somboru: Branko je pucao Desimirki u srce jer je htela da ga ostavi. Pokušao i sebe da ubije, ali je preživeo

Branko i Desimirka bili su u braku 35 godina, stanovali su u Ulici Dušana Staničkova u Somboru i stalno su se selili

  • 2

Branko Vujčić (62) ubio je u ponedeljak po podne hicima iz pištolja svoju suprugu Desimirku (55) kod Hipodroma u Somboru, pa potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, tragedija se dogodila oko 13 časova.

- Branko i Desimirka su kolima došli do Hipodroma, pa su se tu najverovatnije posvađali. On je potegao pištolj i pucao u grudi svojoj supruzi, koja je bila izašla iz automobila. Kad je video šta je uradio, Vujčić se vratio u automobil i pucao sebi u glavu, ali je preživeo metak - priča naš sagovornik i dodaje da je Branko pucao nesrećnoj ženi direktno u srce.

Desimirkino telo, obliveno krvlju, nešto kasnije su pronašli prolaznici, koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

- Ona je ležala na zemlji pored auta i lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Njen suprug je pronađen u vozilu s ranom od metka na glavi i hitno je transportovan u bolnicu u Somboru, odakle su ga prebacili u Novi Sad - kaže izvor Kurira.

Kako saznajemo, Branko i Desimirka bili su u braku 35 godina, stanovali su u Ulici Dušana Staničkova u Somboru i stalno su se selili.

- Nemaju dece. Desimirka je prošle godine povremeno odlazila u Nemačku da radi kao negovateljica i taj dan se vratila iz Nemačke. Branko nigde nije radio. Njih dvoje se u poslednje vreme nisu slagali, jednostavno, njihov odnos nije funkcionisao - kaže izvor i dodaje da je Desimirka zbog toga podnela papire za razvod.

- To je verovatno bio okidač za Branka da počini zločin, jer je trebalo da ostane sam, a to nije mogao da podnese. S druge strane, Desimirki se smučilo da ga izdržava i da plaća njegove dugove - kaže izvor Kurira i dodaje da je automobil u kom je Branko pokušao da se ubije njegov, ali da ga je registrovao na rođaka upravo zbog dugova.

- Branko nije alkoholičar, ali je bio zapao u depresiju otkako se razboleo. Stalno je govorio da će se ubiti, ali nije nagoveštavao da će ubiti ženu. Nije slušao savete da počne da radi nešto, a nije ni bio zainteresovan za rad - kaže izvor i dodaje da Branko nije zlostavljao suprugu.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    23. april 2019 | 13:50

    Ne mogu štititi ni jednog ubicu, i ne podnosim ni kakvo nasilje, da li ono bilo fizičko ili moralno, i da li ono bilo od strane žena ili muškaraca . Ponekada moralno nasilje pravi veće rane i "ožiljke", nego fizičko. Razne preljube, mržnje i takozvano "prelazno doba", ako nije lečeno, ostavljaju opasne "crne tacke" na mozgu, pa se zato događa najveći broj razvoda posle četrdesete. Mnogi muškarci vrlo teško podnose sve to, ali pošto smo dva potpuno različita pola, u svakom pogledu, žene to ne shvataju, pa idu njihovim zapečaćenim ciljem do kraja, i eto...

  • J....

    23. april 2019 | 18:34

    Jedan doktor kaze da razvodi posle dosta dugog bracnog zivota znzce da je neko nekog trpeo sve te godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA