• 10

Stafordi preskočili komšijsku ogradu i izujedali mladića kod Beočina

Protiv M. Z. iz Čerevića je podneta krivična prijava zbog izazivanja opšte opasnosti

  • 10

Dva staforda u vlasništvu M. Z. iz Čerevića kod Beočina preskočila su u komšijsko dvorište i tom prilikom izujedala mladića (24), koji je zadobio lakše telesne povrede.

Kako nezvanično saznaje 021.rs, protiv M. Z. podneta je krivična prijava zbog izazivanja opšte opasnosti.

Goran Ćorić, otac povređenog mladića, kaže da će protiv komšije podneti i privatnu tužbu, kao i da će na njegovu adresu stići i veterinarska inspekcija.

- On je pustio svoje kerove u svoje dvorište, a moj pas, koji je miran i mešanac, bio je sa mojom majkom na terasi. Oni kad su ga videli počeli su da navaljuju na ogradu, da bi je na kraju preskočili. U međuvremenu je maloletna ćerka izašla na terasu i držala našeg psa. Kada je videla da oni trče ka terasi, zvala je mog sina. On je izašao i pokušao da ih razdvoji. Jedan od ta dva psa ga je dva puta ugrizao za ruku i tek tad je njihov gazda došao do ograde da ih smiri - objašnjava Ćorić.

On zaključuje da je komšija sam trebalo da zna da ti psi mogu da budu opasni, jer je, kako kaže, prethodno već bilo mnogo takvih slučajeva.

VIDEO: Razjareni rotvajler izujedao troje dece u Sremskim Karlovcima

(Telegraf.rs/Izvor: 021.rs)

Komentari

  • Marko cg primorje

    Pit to ne bi nikada uradio

  • Anka

    Nije Pas za svakoga.Zbog agresivni vlasnika nadrljaju jadni psi

  • Gaga

    Pse bukvalno obožavam, i znam da je uvek i sve krivica vlasnika. Mi smo ljudi, i imamo, jel te, više razuma, pa treba onda i da znamo kako da držimo pse bezbedno i za nas i za okolinu.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima