≫ 

"Baka Milica (81) nam je ostala u stanu, ona je nepokretna": Ispovest komšinice iz solitera u plamenu (AUDIO)

Čim je krenulo da kulja, istrčala sam i svima zvonila na vrata

  • 1

Ležala sam u sobi i odjednom vidim - dim kulja ka meni. Odmah sam istrčala na terasu. Živim iznad komšija kod kojih je izbio požar. Bilo je strašno.

Ovako za Telegraf.rs, isprekidano i u šoku, priča komšinica iz stana iznad onog u kojem je danas oko 13.45 buknuo stravičan požar.

Foto: Marko Jovanović

Kako kaže, sve se odigralo u nekoliko sekundi. Dim je počeo da kulja i stravično guši.

- Istrčala sam i svima zvonila na vrata. Došla sam do 16. sprata, ali nikoga nije bilo da otvori. I na 15. spratu vrata je otvorila jedna žena i ona je odmah zvala vatrogasce - kaže ova stanarka.

Foto: Marko Jovanović

Najviše je plaši što je, dodaje, u stanu koji guta vatra živela jedva pokretna baka. Reč je o Milici Radojević koja ima 81 godinu.

- To je starija žena koja jedva ide, retko izlazi, ja joj nosim torbu i vodim je ispod ruke. I njoj sam kucala na vrata i zvonila, ali nije otvarala. Kao da sam je čula, ali nije otvarala. Ona je gotova - u šoku priča komšinica.

Ona objašnjava da je vatrogasce pozvala komšinica sa 16. sprata.

U stihiji je zarobljena još jedna osoba, a na fotografijama sa lica mesta vidi se i čovek koji izviruje sa prozora i hvata vazduh.

(V.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    29. april 2019 | 18:13

    A baba sto nije prodala stan ili prepisala nekom domu pa tako nepokretnu da je ima ko gledati nego se nabila nebu pod oblake da familiji ostavi zidove...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA