≫ 

Samo dan pre smrti Dobrila je objavila sliku makete autobusa, identičnog onom u kom će stradati (FOTO)

Nesrećna žena nije ni slutila da će već sledećeg dana u njemu proživeti poslednje trenutke svog života

  • 11

Medicinska sestra Dobrila Radovanović , jedna od pet žrtava užasnog sudara autobusa i kamiona koji se dogodio u utorak ujutru u selu Barlovo nadomak Kuršumlije, samo dan pre smrti objavila je na društvenim mrežama maketu autobusa "Niš-eskpresa", koji izgleda kao onaj u kom je nastradala.

Fotografija makete malog crvenog autobusa izgleda identično kao onaj u kom je zadobila teške povrede. Nesrećna žena nije ni slutila da će već sledećeg dana u njemu proživeti poslednje trenutke svog života.

Foto: Facebook

Dobrila je već decenijama svaki radni dan tim autobusom odlazila na posao, u prokupačku bolnicu u kojoj je radila kao medicinska sestra na odeljenju ortopedije. 

Fotografija makete je verovatno školski projekat deteta koje je znala, a Dobrila ju je objavila kako bi pomogla devojčici da sakupi što više lajkova i pobedi u nagradnoj igri.

Dobrila je inače rodom iz Prokupačkog sela Merovac, ali se udala i sa suprugom živela u Kuršumliji. U naselju Rasadnik svi su ih cenili i poštovali, saznajemo od komšija. Radovanovići nisu imali dece.

Njena redovna saputnica bila i je koleginica i prijateljica Irena Vesović, medicinska sestra i majka dvoje maloletne dece, koja je takođe juče nastradala.

Osim njih dve, žrtve su i vozač autobusa Siniša Mijailović, vozač autobusa Zihnija Košuta i putnica Jelica Radović. U nesreći je i povređeno pet osoba.

VIDEO: Prvi snimci s mesta udesa kod Kuršumlije: Autobus i kamion ugljenisani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    2. maj 2019 | 10:46

    Profesionalno vozim kamion u Francusku od 1983 god. Dolazio sam i u nasu zemlju kamionom sa humanitarnu pomoć 6 puta, i sada dolazim često kolima, ono sto je sigurno jeste da putevi nisu opasni vec oni koji voze tim putevima. Saučesće porodicama svih stradalih i pamet u glavu, ne zuri nikud i ovako zivot prodje brzo.

  • Pekmen13

    2. maj 2019 | 10:11

    Ranije da bi mogao da budes vozac autobusa morao si da imas 5god iskustva na kamionu(profesionalni vozac ).a sad usled nedostatka vozaca vozi ko stigne i date im 50 dusa na raspolaganje.ne omalovazavam nikog ali zna se ko mora da vozi autobus i kakve kontrale mora da prodje a ne samo da ima vozacku dozvolu.i naravno vece plate da ti ljudi mogu bezbrizno da voze a ne da misli jesu mu isekli struju i dali mu porodica ima sve sto treba

  • zak

    2. maj 2019 | 09:45

    Zasto kod nas ima toliko saobracajnih udesa, gde ti soferi gledaju kada voze i zasto se ne predrzavaju propisa .?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA