≫ 

Srbin koji je izazvao nesreću u Hamburgu snimao divljanje po putevima: Jurio 200 na sat da bi "ubio dosadu", čak je i decu vozio na opasan način (VIDEO)

Iskušavao je sreću, a onda se dogodila tragedija u Nemačkoj

  • 42

Boban I. (29) iz Negotina uhapšen je u Hamburgu zbog sumnje da je izazvao brzom vožnjom saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo 48-godišnji vozač "forda", 1. maja usred noći. Prema objavama na njegovom Fejsbuk profilu, ovo nije prvi put da je ugrožavao druge na putu.

Ljubitelj brze vožnje, Boban I. i ranije se hvalio "podvizima" po putevima. U jednom od videa, pod nazivom "Ovako se od dosade vozi bmw 520" pojačana je muzika, upaljena su duga svetla na mračnom putu, a on povećava brzinu i za volanom snima. Skazaljka klizi sa 120 do skoro 200 na sat!

Video-snimaka bahaćenja je još, jedan od njih nosi naziv "Ubimo malo dosadu" u kom se tokom vožnje snima sa prijateljima, a sa saputnicima tokom vožnje konzumira alkohol..

Automobili su mu veoma važni, pa je su hvalisanje uključena čak i maloletna deca. I kada su oni na zadnjem sedištu, luduje za volanom. Sliku deteta za volanom podelio je u nekoliko navrata, a jedna od njih je u ramu filma "Južni vetar". Isti dečak pozira i na haubi "fiata".

UČESNIK ILEGALNE ULIČNE TRKE?

Prema prvim informacijama nemačke policije, veruje se da je on vozio bmw 640 D u 2.30 sati ujutru koji se sudario sa "ford fokusom". Vozio je velikom brzinom i prekasno je primetio da se put na raskrnici sužava sa tri na dve trake. Udario je u automobil koji se nalazio ispred njega, a sudar je bio tako silovit da se "ford" prevrnuo na krov. Vozač forda (48) preminuo je na licu mesta, dok je njegov suvozač (32) teško povređen.

Nemački mediji pišu da se vraćao se sa svadbe kada je došlo do nesreće, a krvi mu je pronađeno 0.4 promila alkohola.

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Međutim, kako piše Špigel, Srbin je navodno bio učesnik ilegalne ulične trke, pa će i zbog toga protiv njega biti pokrenuta istraga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Роко

    3. maj 2019 | 18:17

    Роми нас само бламирају по Немачкој и Аустрији. Због њих мисле да су Срби лопови и битанге.

  • 🏁banditen🏁

    3. maj 2019 | 17:15

    Tacno vidis da je podnaduli polupismeni bilde

  • 820 narval

    3. maj 2019 | 17:06

    Nije Srbin vec ROM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA