≫ 

Ovo je Srbin koji je vozio BMW smrti kod Hamburga: Postoje dve verzije priče - jedna je o venčanju, druga o uličnoj trci (FOTO)

Još dvoje putnika je povređeno

  • 18

Nemačka policija uhapsila je u Hamburgu muškarca iz Srbije zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo 48-godišnji vozač "forda". Prema pisanju nemačkih medija, u pitanju je Boban I.

Do nesreće je došlo 1. maja u 2.30 sati na auto-putu A1, kada se BMW 640 D, koji je vozio Srbin, sudario sa "fordom fokusom". U oba automobila bili su i suvozači.

Printskrin: Die Welt

Kako pišu mediji, Boban I. je vozio velikom brzinom, a prekasno je primetio da se put na raskrnici sužava sa tri na dve trake.

Udario je u automobil koji se nalazio ispred njega, a sudar je bio tako silovit da se ford prevrnuo na krov.

Foto: Privatni album

Vozač forda (48) preminuo je na licu mesta, dok je njegov suvozač (32) teško povređen.

DVE VERZIJE PRIČE

Srbin Boban I., kako prenose mediji, vraćao se sa svadbe kada je došlo do nesreće, a krvi mu je pronađeno 0.4 promila alkohola.

Međutim, kako piše Špigel, Srbin je navodno bio učesnik ilegalne ulične trke, pa će i zbog toga protiv njega biti pokrenuta istraga.

Auto-put je bio zatvoren sedam sati zbog uviđaja i rekonstrukcije. Inače, tamošnji mediji pišu da su ovakve trke sve češća pojava, te da je u jednoj koja se nedavno završila tragičnim ishodom nastradala jedna devojka.

VIDEO: Bahati vozač se hvalio brzinom od 140km/h u krivini, pa se zakucao u vozilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA