Đorđe je Ivani polomio rebra, pekao je peglom po telu i sekao nožem: Produžen mu je pritvor još 30 dana

U tužilaštvu kažu da istraga o ovom slučaju još nije završena i da su Osnovnom sudu predložili da se osumnjičenom produži pritvor

  • 4
Ivana Filipović, Djordje Lacković Foto: Facebook/Ivana Filipović, privatna arhiva

Đorđu Lackoviću (24) iz Klenja kod Bogatića, osumnjičenom za nanošenje teških povreda devojci Ivani Filipović (22) iz obližnjeg Banovog Polja, veće Osnovnog suda u Novom Sadu je na predlog tužilaštva, produžilo pritvor za još 30 dana.

Ovaj 24-godišnjak iz okoline Bogatića, koji se u pritvoru nalazi od 12. marta, tereti se i za nasilje u porodici.

U novosadskom Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu kažu da istraga o ovom slučaju još nije završena i da su Osnovnom sudu predložili da se osumnjičenom produži pritvor.

Podsetimo, Lacković je uhapšen 12. marta nekoliko sati nakon što je tog dana oko 14 časova u stanu u Ulici Kosovskoj 4, u kom su zajedno živeli kao podstanari, naneo teške povrede. Njemu su lisice na ruke stavljene Urgentnom centru, kada je posle izvesnog vremena došao da proveri šta je sa devojkom i u kakvom je stanju.

Dvadesetdovogodišnju devojku momak je u nastupu besa i pretpostavlja se ljubomore, tukao po celom telu, polomivši joj rebra, a zatim i ugrejanu peglu stavljao na ruke i lice. Iživljavajući se, devojci je nožem naneo i posekotine na obe potkolenice.

Zbog višestrukih preloma rebara i probijene plućne maramice, Ivana je osam dana provela u bolničkoj postelji Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Ivana je kao svedok oštećena saslušana u novosadskom Osnovnom tužilaštvu, a o onome što je preživela pre dva meseca ne želi da govori.

VIDEO: Prevrtanje na auto-putu ka Novom Sadu

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zak

    11. maj 2019 | 16:03

    Devojke kada saznate da vam je mladic toliko ljubomoran odmh se otarasite njeg jer ta bolest se ne leci .

  • Zoran

    11. maj 2019 | 08:53

    Daj da mu isto uradim

  • Silvija

    16. maj 2019 | 14:22

    On treba da ostane tamo gde je,bolje mesto nece naci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA