≫ 

Ovo je žena koju je muž polio benzinom i gledao kako gori: Poludeo što je izlazila sa drugaricama i provodila se (FOTO)

Kad je video šta je uradio, Karolj je pokušao da ugasi buktinju u koju je pretvorio svoju ženu, ali je bilo kasno

  • 42

Velika porodična tragedija dogodila se u noći između petka i subote u opštini Mol, na severu Banata, kada je Karolj Ludman (58) u porodičnoj kući, suprugu Slavicu (47) najpre polio benzinom, a potom zapalio.

Potom je sebi ubrizgao veću količinu insulina, jer je bio dijabetičar, verovatno, očekujući da će tako i sebe uništiti. On se sada nalazi u bolnici, ali ne znog insulina već zbog opekotina koje je zadobio pokušavajući da spase ono što se spasiti može.

Nesrećna žena nažalost pronađena je bez znakova života, njeno izgorelo telo poslato je na Institut za sudsku medicinu , dok je K.L. u teškom stanju prebačen u bolnicu u Senti. Prema još nezvaničnim izjavama, do porodične tragedije je došlo, kako se pretpostavlja , zbog ljubomore. K.L. je u naletu besa, u noći između petka i subote, svoju suprugu polio benzinom, da li je kasnije pokušao da ugasi požar jer je uvideo do kakve tragedije je došlo, utvrdiće dalja istraga.

Prema izjavama komšija koji su u kasnim satima videli dim i vatru koja dolazi iz porodične kuće supružnika, niko nije ni pretpostavljao kakva se tragedija odigrala u ovom domu. Nakon dolaska vatrogasne jedinice, požar je saniran, a deo pokućstva je potpuno izgoreo. U PU u Kikindi prijavljena je porodična tragedija u kojoj je jedno lice preminulo, dok je drugo u teškom stanju.

Slavica, žrtva

Muž nije mogao da joj oprosti što izlazi sa drugaricama i provodi se, Foto: Privatna arhiva

Mnogo je još nepoznatih detalja ove tragedije koja je potresla Mol i okolinu, a zbog svoje surovosti i sevreni Banat. Nagađa se i da je Karolj benzin uzeo iz kanistra koji se nalazio u kolima. Istražnim organima možda će sve biti jasnije ako od Karolja Ludmana uspeju da dobiju izjavu, jer se on sada nalazi u šok sobi Opšte bolnice u Senti. Lekari su mu spasili život, ali još nije u stanju da govori o onom što je učinio.

Komšije su šokirane onim što se dogodilo i nisu želeli javno da komentarišu ovu užasnu tragediju. O Karolju i Slavici lepo su pričali:

- Ona je bila spremačica u seoskoj osnovnoj školi, a Karolj je uslužno postavljao svadbarski šator. U ovom delu Bačke organizovao je mnoga svadbena veselja. Nekada je radio u restoranima. Rodom je iz Bečeja, a u Molu je osnovao porodicu. Njih dvoje imaju sina. Karolje je bio vredan, dosta je radio ikao je dijabetičar. Mislili smo da lepo žive – bilo je sve što su komšije htele da kažu.

Mesto ubistva u Molu

Mesto ubistva, Foto: Telegraf.rs

Prema nekim informacijama, Ludmanovi nisu imali sukoba za koje bi znale socijalne ili druge ustanove, nije bilo prijava policiji za nasilje u porodici, pa nije jasno šta je isprovociralo Karolja da na ovako strašan i surova način usmrti svoju ženu.

LJUBOMORA UZROK?

Karoljn i Slavica imaju sina Sašu, za kojeg komšije kažu da je fin, dobar i lepo vaspitan mladić. Međutim, kao mogući uzrok ove tragedije spominje se i Karoljova ljubomora, je je, navodno, Slavica u poslednje vreme izlazila sa drugaricama i na društvenim mrežama objavljivala fotografije.

U ISTOM MESTU PRE TRI GODINE LJUBOMORNI SUPRUG PRIREDIO KRVAVI PIR 

Samoubistvo, pištolj, krv, uviđaj

Pucao u ljude i pred malom decom, Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Pomahnitali Bane Jovanović je u Bečeju, 20. marta 2016. oko 19 sati uveče, ubio nevenčanu suprugu Jelenu Stojkov i ranio Jože Imrea od koga je Jelena iznajmila stan.

Potom je kolima otišao u Mol i oko 20 sati sa tri hica ubio poznanika Matiju Petrovića, ranio njegovu suprugu Renatu, koja je držala četvoromesečnu bebu, zatim njihovog sina Petra i snaju Natašu Sunomar. A onda je pobegao.

Kako su ispričali napadnuti u Molu, Safet je u njihovu kuću upao sa pištoljem u ruci dok je porodica sedela i večerala. Bez reči je zapucao u Matiju, a potom besomučno počeo da puca u ostale... Nije ga zanimalo što su tu bila i deca.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800/35 00 36

(*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

(D.I./Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ho

    25. maj 2019 | 17:31

    Gospodja u 50 se provodi pa lepo

  • Dija

    25. maj 2019 | 19:42

    Nekada beše goli otiok,ko za ove koji su sišli sa uma,tamo bi postali ljudi, a ima ih toliko među nama i sa nama,samo je pitanje kada će prsnuti.Goli otok, zakon

  • Саша

    25. maj 2019 | 19:22

    Какав болесник,то затворити и бацити кључ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA