• 35

Ovo su roditelji devojčice (3) koja je navodno pala sa terase u 4 ujutru: Danas izlaze pred tužioca zbog sumnje da su počinili nasilje u porodici (FOTO)

Njih dvoje se nalaze u pritvoru do 48 sati koji im je odredila negotinska policija

  • 35

Zoran A. iz negotinskog sela Prahovo i Vesna F., očuh i majka devojčice L.F., stare 2,5 godine, koja je prema njihovim rečima pala sa terase i poginula, danas će izaći pred tužioca zbog sumnje da su počinili krivično delo nasilje u porodici.

Njih dvoje se nalaze u pritvoru do 48 sati koji im je odredila negotinska policija.

- Određen im je pritvor jer su okolnosti pod kojima je devojčica preminula nerazjašnjene. Oboje nevenčanih supružnika drže se priče da je devojčica pala sa terase i poginula. Međutim, ostaje pitanje šta se sve dešavalo što bi nateralo dete da u četiri izjutra izađe na terasu. Istraga je u toku - saznajemo od nadležnih.

Prema nezvaničnim informacijama, Zoran je priznao da je izvršio kobno nasilje nad devojčicom.

Roditelji devojčice, Zoran Albić, Vesna Firulović

Foto: Facebook

Nakon završene obrade forezničkih podataka, kao i obdukcije koja je naložena, očekuje se bliže rasvetljavanje ovog slučaja. Da podsetimo, majka i očuh su u ponedeljak u ranim jutarnjim satima u negotinsku hitnu službu doneli devojčicu i kazali da je pala sa terase. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt, a u tom momentu telo deteta imalo je vidljivu povredu glave i ruke.

ZORAN ALBIC I VESNA FIRULOVIC, OCUH I MAJKA NASTRADALE DEVOJCICE

Foto: Facebook

VIDEO: Kako je Tijana Jurić zapečatila sudbinu svakom ubici deteta u Srbiji

(Z.A.)

Komentari

  • B. Luka

    Majka, ma kakva je to majka koja gubi dete a stiti idiota. Kakvo kameno srce u toj zeni kuca. Dozivotna za oboje u najgorim uslovima. Andjele pocivaj u miru. Duso mila.

  • Mirko

    Treba uvesti smrtne kazne

  • Srbin

    Sve osim istine može da se sakrije. A istina je da smo mi odavno teško bolesno društvo. Bolest je na granici da pređe u neizlečivu. Nikakve smrtne kazne, doživotni zatvori i Tijanini zakoni tu ne pomažu. Kad bi se danas krenulo sa lečenjem, prve rezultate bi mogli da vidimo za tri decenije.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima