Zapalila se baka u Domu za stare na Bežanijskoj Kosi: Preminula je dan kasnije, a njena smrt je misterija

Pod još nerazjašnjenim okolnostima, M. B. (85) se zapalila u svojoj sobi, u ponedeljak 3. juna, da bi dan kasnije preminula na VMA

  • 0

Korisnica usluge Gerontološkog centra M. B. (85), koja je bila smeštena u Domu "Bežanijska kosa", pod još nerazjašnjenim okolnostima se zapalila u svojoj sobi u ponedeljak 3. juna, da bi dan kasnije preminula na VMA.

Na teren su izašli policija, Hitna pomoć i vatrogasci.

- Do požara je došlo 3. juna u 15.50 časova, intervenisalo je jedno vozilo sa sedam vatrogasaca. Jedna osoba sa opekotinama je u svesnom stanju prevezena u Hitnu pomoć - rekli su za Blic iz MUP-a Srbije.

NE ZNA SE KAKO JE DOŠLO DO TRAGEDIJE

Iz uprave Gerontološkog centra Beograd potvrđeno je da je "iz za sada neutvrđenih razloga" došlo do ove nezgode.

Starica, stara žena, baba Baka je u svesnom stanju prevezena u bolnicu, Foto: shutterstock

- Medicinsko osoblje ambulante je ukazalo korisnici medicinsku pomoć, pozvana je Hitna pomoć VMA, vatrogasna služba i sudski veštaci. Korisnica je vojnim sanitetom transportovana na VMA u pratnji osoblja doma, gde je zadržana na daljem bolničkom lečenju - rekla je za Blic Irena Babović iz Gerontološkog centra Beograd.

Nažalost, korisnica ove ustanove, kako su dodali, preminula je 4. juna u 21.15 časova, a kako kažu iz Gerontološkog centra, "srodnici korisnice su obavešteni, a istražne radnje su u toku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA