≫ 

Rat migrantskih klanova u Beogradu: Ubijen još jedan muškarac, izboden u grudi i stomak. Sumnja se na odmazdu nakon jučerašnjeg krvavog pira

Zločin se dogodio u Krnjači

  • 25

Još jedan migrant ubijen je večeras u obračunu koji se dogodio u Krnjači, saznaje "Telegraf.rs".

Kako saznajemo, kobna tuča u kojoj je migrant izboden više puta u grudi i stomak, dogodila se kod Prihvatnog centra kod Pančevačkog puta.

Intervenisala je Hitna pomoć i konstatovala smrt mladića.

Prema nezvaničnim informacijama današnji zločin povezan je sa sinoćnim. U pitanju su dva kriminalna migrantska klana, a nakon sinoćnjeg ubistva člana jedne grupe usledila je odmazda.

Podsećamo, sinoć je u centru Beograda, u Karađorđevoj ulici izboden Avganistanac Kamran K. D. kojeg su napala dvojica sunarodnika. Jedan od njih je uhapšen.

VIDEO: Drama u Futogu: U cisterni pronađena četiri migranta u teškom stanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zakbg

    6. jun 2019 | 22:31

    Glasali stt gledajtr. Orban pametan covek i drzavnik digao ogradu i nema.

  • Grobbelaar

    6. jun 2019 | 22:40

    Očekivano, plemenski sukobi se nastavljaju i ne reaguje li država Srbija deportovanjem, ovakvi obračuni će tek uzeti maha. Jednostavno, reč je o ljudima bez skrupula, sa niskim pragom tolerancije i za njih je izbosti nekog na smrt k'o dobar dan. Rekao bih da su u etičkom pogledu još na nivou srednjevekovnih hordi i kao takve nemoguće ih je socijalizovati i očekivati da se uklope u civilizovani svet današnjice.

  • Prvi Hrvatski Redarstvenik

    6. jun 2019 | 22:50

    Samo da se još puške dočepaju.10 000 ovakvih krkana je mala islamska armada u centru Srbije u BG.Srbi ili su blesavi ili su pogubljeni i ne žive u stvarnosti.Kasnije, Mađari-nacisti a Hrvati-ustaše!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA