≫ 

Teška nesreća na auto-putu kod Jagodine: Poginula beba

Do nesreće je došlo kada je "pasat" mađarskih tablica zbog prebrze vožnje izleteo sa puta

  • 8

Na auto-putu Beograd - Niš, kod mesta Bagrdan, nedaleko od Jagodine, jutros oko 4.30 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća posle koje je život izgubila bebica koja je bila u automobilu.

Do nesreće je došlo kada je "pasat" mađarskih tablica zbog prebrze vožnje izleteo sa puta. Svo troje putnika odmah su prebačeni u bolnicu u Jagodini, ali je, nažalost, bebica, mađarska državljanka, preminula oko 7.20 u bolnici.

Kako su nam potvrdili iz PU Jagodina, u nesreći je učestvovalo samo jedno vozilo koje je sletelo s puta. Nesreća se desila u smeru ka Beogradu.

Otac koji je bio za volanom je tom prilikom teško povređen. On je zadobio povredu kičme, nije životno ugrožen i prebačen je u Kragujevac. On ima višestruke prelome ekstremiteta i kičmenog stuba. Majka koja je bila na mestu suvozača je nešto lakše povređena. Beba je preminula nešto kasnije, u bolnici. Kako je preneo Pink, dva odrasla putnika bila su vezana pojasevima, ali dete ne.

Mediji su preneli da je do nesreće došlo zbog prebrze vožnje. RTS prenosi da je vozač "pasata" mađarskih tablica zaspao za volanom, probio zaštitnu ogradu i sleteo u njivu pored auto-puta. U jagodinskoj bolnici, RTS-u je rečeno da je naložena obdukcija bebe stare godinu i po dana.

Jagodinska policija trenutno radi na utvrđivanju uzroka nesreće.

VIDEO: Teža saobraćajna nesreća na izlasku iz Lajkovca

(Telegraf.rs / Izvor: pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E ovako

    8. jun 2019 | 11:04

    Dušo moja mala, neka te anđeli čuvaju, kada otac nije umeo. Žao mi je. 😢😢

  • Zoki

    8. jun 2019 | 10:21

    Vozac pasta najverovatnije otac je kriv za ubitstvi deteta i povrede žene bilmez zar se tolikom brzinom vozi auto kad su deca sa tobom u autu po meni maksimalna kazna jer da je mislio na porodicu nebi se tako ponasao

  • Nina

    8. jun 2019 | 10:15

    Oni vezani,beba ne,roditelji u zatvor na dozivotnu,tuzno!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA