Slobodan, koji je napao Žiku Šarenicu, dobio mesec dana pritvora

Slobodan P. je svojim traktorom uleteo u pešačku zonu, sišao sa traktora i krenuo prema voditelju emisije. Čim mu je prišao rekao mu je "J***m ti majku pedofilsku"

  • 1

Slobodanu P. (50) iz mioničkog sela Sanković, koji je uhapšen jer je udario pesnicom autora emisije "Žikina šarenica" Živorada Nikolića i ugrozio bezbednost oko 30 građana, određen je pritvor do mesec dana.

On se sumnjiči da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Incident se dogodio u nedelju, pola sata pred početak emisije "Žikina šraenica", koja se emitovala uživo iz Mionice.

Slobodan P. je svojim traktorom uleteo u pešačku zonu, gde je u tom trenutku bilo oko 30 ljudi, tako što je porušio žardinjeru, koja je postavljena na početku pešačke zone.

Onda je sišao sa traktora i krenuo prema voditelju emisije. Čim mu je prišao, rekao mu je "J***m ti majku pedofilsku", a nakon toga ga je udario pesnicom u glavu.

Voditelj je, na sreću, prošao bez povreda, tako da je emisija počela na vreme i izgledalo je kao da se ništa nije desilo.

Slobodan P., kako nezvanično saznajemo, ima psihičkih problema i još pre dve godine mu je izrečena mera psihijatrijskog lečenja.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA