≫ 

Ubica maloletnog migranta u Beogradu i dalje na slobodi: Dobio novac za surovu likvidaciju

Uhapšeni A. S. je, u strahu da će biti uhvaćen i drugi maloletnik i da će onda otkriti da je on bio nalogodavac zločina, dao novac drugom licu da ga ubije

  • 6

Nakon što je policija u ponedeljak 10. juna uhapsila Avganistanca A. S. (39) osumnjičenog za podstrekivanje na ubistvo K. K. (20) i tinejdžera M. A. (17), pojavile su se informacije o navodnoj ceni koja je plaćena za likvidaciju.

U saopštenju policije navodi se da je naručilac ubistva početkom juna došao u sukob sa K. K. i potom angažovao tinejdžera M. P. (17) da ga ubije, a za šta mu je dao 300 evra.

Kako Blic piše, K. K. je Kamran Kan, koji je izboden u Beogradu u Karađorđevoj ulici pre šest dana u tuči sa dvojicom migranata. Iako je policija iste večeri uhapsila Avganistanca A. B. (17), maloletni M. P. je uspeo da pobegne.

Njegovo telo pronađeno je narednog dana u šumi u blizini Prihvatilišta za migrante u Krnjači sa više ubodnih rana, a kako se sumnja, uhapšeni A. S. je, u strahu da će biti uhvaćen i drugi maloletnik i da će onda otkriti da je on bio nalogodavac zločina, dao novac drugom licu da ga ubije. On je to i uradio 6. juna.

Direktni izvršilac njegovog ubistva je takođe identifikovan i policija traga za njim, a sinoć su stavljene lisice na ruke avganistanskom državljaninu koji se sumnjiči za podstrekavanje na ubistvo obojice mladića.

VIDEO: Obrenovac preplavljen migrantima

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    11. jun 2019 | 11:32

    Samo proterivanje iz zemlje je rešenje, znači ići od grada do grada i sve u kamione nazad odakle je došao, da smo mi tamo otišli odrubili bi nam glave, tako marš iz zemlje...

  • Rs

    11. jun 2019 | 12:21

    Oterati ih iz nase zemlje jer sutra ce i nase ljude ubijati za 50 e... A da ne govorimo o zaraznim bolestima... Nek se vrate kuci

  • Madonna

    11. jun 2019 | 12:56

    Ako ubija za 300 evra, sta bi tek uradio za 3000 evra? Ljudi, ovo su mnogo ozbiljne stvari! Gomila gladnih i zednih, sve muskarci, nigde zena i dece! Pa svi oni imaju i sexualni nagon.Dosli su bez zena, razmislite malo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA