≫ 

Sve o Dragoslavu, sinu Staklenog, koji je pokušao da ubije ženu i sebe pred bebom na Novom Beogradu

Neverovatni detalji pokušaja ubistva i samoubistva u Novom Beogradu

  • 25

Tri pucnja, sirene, dva krvava tela i jedna nepovređena beba u kolicima - sinoćni je prizor iz Ulice dr Ivana Ribara na Novom Beogradu, koji će očevici dugo pamtiti. Ovo je još jedan scenario, sličan onom koji se dogodio u Novom Sadu, na Vračaru ili bilo gde, gde je suprug odlučio da svojoj partnerki (bivšoj ili sadašnjoj) oduzme život.

Javnost je zgražena nad novim slučajem porodičnog nasilja, kada je Dragoslav Jovanović nasred ulice upucao svoju suprugu sa kojom je bio u brakorazvodnoj parnici, Teodoru Jovanović, dok je pored bila njihova beba. Međutim, nakon policijske istrage, počeli su da isplivavaju detalji turbulentnog i problematičnog života Dragoslava i njegove porodice.

pucnjava, blokovi Krvavi tragovi na mestu nesreće; Foto: Telegraf

DRAGOSLAV BIO PROBLEMATIČAN OD PUBERTETA

Dragoslav Jovanović koji je sinoć pokušao da ubije svoju suprugu Teodoru, kako "Telegraf" saznaje od izvora bliskog porodici Jovanović, još u tinejdžerskim danima važio je za problematičnog momka. Za njegovo ime se često vezivao kriminalni milje surčinskog klana, droga i život "opasnog momka".

Dragoslav je sa svojim rođenim bratom Gvozdenom držao kafić u Surčinu, ali i porodično su posedovali nekoliko lokala u istom mestu.

pucnjava u blokovima Foto: Telegraf

OTAC "STAKLENI" IZNUĐIVAO NOVAC SA ČUMETOM

Otac Dragoslavov, Ljubomir Jovanović zvani Stakleni, odranije je poznat policiji.

Stakleni je inače bio i svedok pokušaja ubistva Ljubiše Buhe Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić.

Njemu se ranije, zajedno sa Novakom, starijim bratom Ljubiše Buhe Čumeta, sudilo zbog sumnje da su od leta 1998. do kraja 2002. iznuđivali novac jednom surčinskom biznismenu. Oni su bili oslobođeni optužbi, ali je Apelacioni sud tu presudu ukinuo i naložio novo suđenje.

Osim toga, otac mladića koji je juče pucao, Stakleni, hapšen je zbog trgovine ukradenim automobilima, kao i nedozvoljenog nošenja oružja. Prilikom jednog pretresa 1998. kod njega je navodno pronađena policijska radio-stanica.

pucnjava u blokovima Dragoslav je ispalio tri metka u Teodoru; Foto: Telegraf

Kada je Beograđanin, koji je imao zabranu prilaska supruzi, istu upucao sa tri metka, pokušao je da izvrši samoubistvo. Njih dvoje su prevezeni na reanimaciju Urgentnog centra, gde su se lekari borili za njihov život.

Mnogi su u komentarima izražavali zabrinutost zbog onoga što se dogodilo, ali nekima je ipak paralo uši to što je uprkos meri zabrane, nasilnik prišao žrtvi i pokušao da je ubije.

- Koja je ovo žena po redu od početka godine koja je napadnuta sa zabranom prilaska? Kao što vidite ta zabrane nema nikakvog efekta. Koliko njih još treba da umre da to shvate? Šta znači zabrana? Preporuka da ne prilazi ženi? Ma to će baš da ih spreči. Sada im ne prilaze da ih biju nego da ih ubiju, besni što su ih prijavili - stoji u jednom komentaru.

Beba,pucnjava, blokovi Foto: Telegraf

Supružnici su živeli u Surčinu, a žena se vratila sa bebom kod svojih roditelja.

Na lice mesta je navodno odmah došao i otac upucane žene.

Kako je "Telegraf" pisao, Dragoslav je navodno pucao u Teodoru u trenutku dok su se pored nje nalazila kolica sa bebom. Potom se malo izmakao i pucao u sebe.

VIDEO: Krvavi okršaj na Novom Beogradu: Upucao devojku, pa pokušao da se ubije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrej

    11. jun 2019 | 14:09

    Devojke otvarajte oci kada se udajete, a takodje i momci gledajte koga zenite. Promenite sistem vrednosti koji sada vlada, kada je zasnivanje porodice u pitanju. Neka vas vode prave tradicionalne vrednosti, a ne novac, strast i prestiz.

  • Djavole

    11. jun 2019 | 13:56

    Ne (dobro), sto su oni takvi kakvi su,ali dje ih nadju ove djevojke, sto je to presudno pa se takvi momci svide nekoj curi? Oni su svastačine i nije im ništa strano ni u braku, ni van braka. Imaju pare , i sve im je dostupno, ali mozga ,stida, obraza...nemaju.

  • ...

    11. jun 2019 | 14:43

    E sad posto je poznat organima pravde kao i brat i tata biće mnogo lakše da oslobode - još će ona ispasti kriva sto je preživela napad !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA