≫ 

Opsadno stanje u Surčinu: Pronađena tri leša u septičkoj jami, sumnja se na napadača iz Bloka 45

Pucao je u Teodoru, a onda i u sebe

  • 4

Policija obavlja uviđaj u tržnom centru u Surčinu gde su večeras oko 23 sata pronađena tri tela u septičkoj jami iza tržnog centra! Obdukcija će pokazati uzrok smrti, kao i identitet. Postoje indicije da se ubica iživljavao nad žrtvama pre nego što ih je ubio, prenose Novosti.

Prema nezvanim saznanjima, policajci obavljaju razgovore sa prijateljima Dragoslava Jovanovića, koji se sumnjiči da je prošle nedelje upucao suprugu Teodoru u Bloku 45, a zatim je pucao u sebe.

On je posle nekoliko dana podlegao povredama.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baka

    17. jun 2019 | 23:37

    Ovo je neki usud. Istrebismo se i bez rata. Poubijaše se najbliži. Riditelji decu, deca roditelje, hladnokrvna i višestruka ubistva muzevi žene, obracun kriminalaca. Noževi sevaju, nelegalno oružje, gazenje pešaka a tek saobracajne nesrece. Samoubistva skoro svaki dan. Šta se ovo dešava sa narodom. Za početak, ukinite te rijaliti programe da narod ne gleda nasilje. Dajte više obrazovnog programa, komedija, zabavnih emisija i veselih serija. Svi naslovi u medijima i stampi pičinju sa: šokantno, jezivo, uzasno, tragično, katastrofalno. I posle toga ti se život smuči.😎😍😃😆😁😅😀🎶🐕💩

  • Sone

    17. jun 2019 | 23:57

    Beograd grad mogucnosti,tako kazu ovi nasi sa Sela kada odu tamo,tako da sam sada kada citam ove vesti zbunjen na sta misle kada tako kazu

  • Тодорић

    18. jun 2019 | 07:33

    Ко зна колико их је овај масовни убица убио,ко зна шта ће и где,полиција још наћи,по септичким јамама пословних простора породице...и по околним местима,по напуштеним кућама,Боже,шта је ово са људима? Шта се дешава са нама?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA