Ej, dečače, šta nam priredi: Potresno pismo mrtvom stricu, čije je telo pronađeno u septičkoj jami

Dragoslav Jovanović (25) je brutalno mučio i ubio troje ljudi - Neđu Šubaru (42), njegovu majku Darinku Šubaru (75) i tetku Milju Petković (80)

Komentari

  • Naivčina987

    Strašno je ovo što se desilo i počinilac je očigledno monstrum, jer je i sopstvenu ženu pokušao da ubije, ali ovo pišem zbog svih bahatih dužnika koji misle da će dug nestati sam od sebe i da će poveriocu dosaditi da zivka i traži svoje. U jednom momentu postanu toliko bezobrazni da se ljute kad ih pozoveš da tražiš svoje, pa se čak ti njima izvinjavaš. Imam dužnike već 2 godine i u momentima kad tražim ono što sam im pozajmila kad im je bilo potrebno, a sad mi vraćaju na kašičicu i to nakon što ih pozovem 200 puta. U tom svom bezobrazluku ljude znaju da dovedu do ludila i agresije, jer te svesno prave budalom (što i jesi, ko te terao da bagri pozajmiš novac.) Kupuju u međuvremenu automobile, letuju, žene se, udaju, a dug neće da vrate.

  • Pele

    Dajte slike ovih smekera ,da ne kazem pomagača!!Smekerski nema sta, kesica je surova stvar, posle 5dana u kesi nema razuma!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima