≫ 

Dosije pun kao oko: Dimče Kimov (43) uhapšen zbog kokaina, ranije "padao" i kao makro i kao bombaš

Tri puta je hapšen i dobijao je kazne od jedne do pet godina zatvora

  • 22

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su Dimče Kimova (43), kriminalca sa tako bogatim dosijeom, da bi mu pozavidele i mnogo "krupnije zverke". Ovoga puta, Kimov je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Naime, u njegovom "ford fokusu" pronađen je kilogram eksploziva, saznaje Telegraf.rs.

Sa Kimovim je uhapšena i devojka J.Ž. (26) za koju se sumnja da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je kod J. Ž. pronašla paketić sa manjom količinom kokaina, a kod Kimova je otkriven paket sa oko 50 grama kokaina. Nakon pretresa stana, policija je zaplenila revolver, još 20 grama kokaina, manju količinu marihuane, dve vagice i 2.250 evra. Takođe, u vozilima koje koristi osumnjičeni „audi“ i „ford fokus“, pored kilograma eksploziva, pronađena su i dva pištolja.

Dimče Kimov, kako saznajemo, inače ima dosije "pun ko oko". Tri puta je hapšen i osuđivan zbog trgovine drogom i dobijao je kazne od jedne do pet godina zatvora.

HAPŠEN I ZBOG PODVOĐENJA 

seksi noge, čizme, prostitutke, prostitucija, sponzoruše, Sexy, swingers, lesbians, legs, erotic

Podvodio je devojke za prostituciju, Foto: Profimedia/Alamy

- Prvi put je uhapšen 1998. godine, kada su kod njega pronašli bombu. A onda je 2004. godine završio iza rešetaka zbog podvođenja devojaka i teranja na prostituciju. Potom je 2007. godine uhapšen jer mu je nađeno 600 grama kokaina. Tada je uhapšen zajedno sa Jovicom Radonjićem koji je ubijen 2015.godine na Zvezdari - navodi izvor Telegrafa.rs.

Da su posredi opasni mafijaški krugovi govori i to da je Radonjić bio osuđivani narko diler i osumnjičen za ubistvo članova "veterničkog klana" Uglješe Ljubojevića i Nenada Opačića.

Napad u kojem je izrešetan Radonjić dogodio se u aprilu 2015. godine ispred zgrade u Ulici Ante Bogićevića 7 na Zvezdari. Nepoznati napadač je ispalio rafal na Radonjića, a tom prilikom je teško ranjen i Miloš M. takođe poznati kriminalac.

VIDEO: Pogledajte spektakularno hapšenje u leglu prostitucije u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sak

    25. jun 2019 | 19:00

    Bugarina u zatvor !!!

  • Neko iz mase

    25. jun 2019 | 22:29

    Cudi me da mu nisu pronasli neku knjigu. Izgleda tako intelektualno.

  • Boga ima

    26. jun 2019 | 15:03

    Bas se pitam koga je hteo razneti tim eksplkzivom i koliko ih je do sad razneo. Taj sljam na streljanje poslati dok ne zacrni jos neku kucu. Stici ce ga svi njegovi gresi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA