≫ 

Uhapšen manijak iz Strahinjića bana: Izazvao sudar, pa hteo da pobegne iz zemlje

Policija je Dejana Markovića uhapsila na graničnom prelazu Kladovo prema Rumuniji

  • 44

Dejan Marković, vozač BMW, osumnjičen za izazivanje jučerašnje saobraćajne nesreće u ulici Strahinjića bana u Beogradu uhapšen je na graničnom prelazu Kladovo prema Rumuniji.

Nakon što je došlo do saobraćajne nesreće, Marković je pokušao da pobegne u Rumuniju, li ga je policija u tome sprečila.

Podsetimo, do nesreće je došlo juče kada je vozilo udarilo u dva parkirana automobila, a od siline udarca jedan od automobila je uleteo u baštu kafića. Tom prilikom povređene su tri osobe, od kojih je jedno trogodišnje dete.

- Osumnjičeni je nakon saobraćajne nezgode pobegao sa lica mesta, a uhapšen je prilikom pokušaja prelaska državne granice. Određeno mu je zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti, kao i teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On će, uz  rivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu - piše u saopštenju MUP-a.

VIDEO: Automobil se zakucao u baštu kafića u Strahinjića bana

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 28

    28. jun 2019 | 08:18

    Manijaka kazniti za nasilnicku voznju,da polaže ponovo vozački ispit, oduzeti mu pasoš i normalno na prvom mestu da odgovara za ugrožavanje tudjih života!!! A,da, i za posedovanje i pretnju vatrenim oružjem!

  • Nije nego

    28. jun 2019 | 09:45

    Vec su krenuli da ga brane po TV. Njegov ortak prica nebuloze. Ako ga blago kazne to je zločin protiv Srbije.

  • Brzi

    28. jun 2019 | 08:12

    Mogu kad hoce jako brzo da ih uhvate ali sad je sporno nase korumpirano sudstvo koje ce da se "sporazume" sa doticnim koji ce dobiti nanogicu pa ce jadan citav dan morati da gleda TV u svojoj kuci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA