≫ 

Uhapšen policajac, otac troje dece iz Mionice: Osumnjičen da je obljubio drugaricu (13) svog sina!

Devojčica je ispričala sve detalje, koji su sad dostupni javnosti. Ona tvrdi da se zaljubila. Evo kako je sve počelo

  • 36

Policajac V. Ž. iz Policijske stanice u Mionici uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je obljubio devojčicu (13) iz ove varošice.

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost devojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje.

- Reč je o muskarcu u 40-im godinama, koji je i sam otac tri maloletna deteta, od kojih je jedno školski drug 13-godišnje devojčice koju je obljubio. Policajac se tereti da je tokom marta, aprila, maja i do sredine juna kada je uhapšen, koristeći emocionalnu nezrelost maloletne žrtve, najpre sa njom stupio u kontakt i "emotivnu" vezu, a potom nad njom izvršio nedozvoljene polne radnje - navodi za "Kurir" izvor iz istrage.

Devojčica iz Mionice je školska drugarica njegovog sina i to je, nezvanično saznajemu "Novosti", bio način da joj se policajac probliži, a potom uspostavi kontakt. Navodno, u svoj automobilu, često je devojčicu uveče vozio na skrovita mesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene polne radnje.

- Devojčica je u svom iskazu istražnim organima priznala da je bila u "emotivnoj" vezi sa osumnjičenim, da se u njega "praktično zaljubila", te da nije bila prisile na seksualne odnose. Pre nego što je dala iskaz, kako je predviđeno zakonom, sa njom su razgovarali veštaci psihijatrijske struke koji su procenili da je sposobna da da iskaz i iznese sadržaj šta se dešavalo između nje i osumnjičenog. Uhapšeni policajac, pak, branio se ćutanjem - navodi izvor "Blica".

Sve se otkrilo kada je majka primetila da se njena ćerka čudno ponaša. Između ostalog, u mobilnom telefonu devojčice pronašla je neobične i eksplicitne poruke, pa je sve prijavila mioničkoj policiji.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor do 30 dana policajcu V. Ž. iz mioničke policijske stanice.

VIDEO: Zlostavljači ucenjuju decu, a njihove najgore pretnje na kraju se obistine

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. jul 2019 | 12:58

    E kakvi momci i ljudi nisu primljeni a naprimali bagru preko veze i tamo sad kurta i murta,uopste ih ne postujem i ne cenim a zalosno ko nosi uniformu u Srbiji.

  • DARKO 100%

    1. jul 2019 | 11:12

    U zadnjih dvadeset godina u policiji se vise iznedrilo iz njihovih redova kriminalaca i vodja nekih klanova nego sto je medju nama da kazem civilnom stanovnistvu,to nam ukazuje da sistem izvrsnog organa nije dobar i da se mora menjati od primanja u sluzbu, lekarskih pregleda,kontrole interne i unapred izrecene kazne ako prekrse ili izadju iz sbvoje nadleznosti delovanja ili zakona,nekada policajac nisi mogao biti ako ti je deda imao problem sa zakonom,a danas su izgleda takvi pozeljni,svaka cast onima koji obavljaju svoj posao posteno i savesno

  • Anka

    1. jul 2019 | 12:11

    Pitam se samo odakle pedofilcinama tolika hrabrost ,da tako nesto urade.Dragi roditelji pricaj te sa svojom decom o svemu,ako se ovako nesto desi uzmi te vlast u svoje ruke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA