Policija uhapsila dvojicu dilera: Zaplenjeno oko 3 kilograma heroina i amfetamina, kao i municija

Uhapšeni su M. Đ. (28) i G. S. (46)

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 1,4 kilograma heroina, oko 1,6 kilograma amfetamina, manju količinu marihuane, kao i 55 komada municije i uhapsili dve osobe.

Zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšen je M. Đ. (28) iz Beograda.

PRONAĐENA I MUNICIJA

Policija je u dvorištu kuće gde živi M. Đ. pronašla oko 1,4 kilograma heroina, oko 4,2 kilograma smese kofeina i paracetamola, manju količinu marihuane, kao i 55 komada municije.

U drugoj akciji, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i prodaja opojne droge uhapšen je G. S. (46). U stanu i drugim prostorijama koje koristi G. S. policija je pronašla oko 1,6 kilograma amfetamina i oko 100 grama marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA