≫ 

Subotičanka se ubila na svoj rođendan, dok joj je muž kupovao slavljeničku tortu

Mlada Subotičanka završila je Ekonomski fakultet, prošle godine je diplomirala, a pre nešto više od dva meseca se porodila

  • 68
Subotičanka S. B. Foto: Facebook

Stravična tragedija dogodila se juče kada je Subotičanka S. B. pucala sebi u glavu iz pištolja na svoj rođendan, samo dva meseca nakon što se porodila.

Prema prvim informacijama, nesrećna devojka se na ovaj korak odlučila jer je patila od postporođajne depresije.

- Nesrećnu devojku su pronašli prijatelji koji su došli da je iznenade. U tom trenutku je bila sama jer je njen suprug otišao po rođendansku tortu, a sve kako bi je iznenadili i malo razveselili - priča dobro upućeni izvor.

Svećice na torti, Duvanje svećica, Rođendanska torta, Rođendan Muž otišao po tortu, ona se za to vreme ubila, Foto-ilustracija: Aih/Foter

Kako kaže, mlada Subotičanka završila je ekonomski fakultet, prošle godine je diplomirala, a pre nešto više od dva meseca se porodila.

Nakon što su prijatelji našli S. u domu u kom je živela sa suprugom, Hitna pomoć je odmah prevezla u subotičku bolnicu, ali uprkos naporima lekara da je spasu, devojka je preminula.

Sudeći po fotografijama na njenom Fejsbuk profilu, S. je nedavno zaplovila u bračne vode, a braku su se radovali svi njeni prijatelji, posebno njen suprug čiji profil obiluje zajedničkim fotografijama.

VIDEO: Ispovest devojke koja je pokušala da se ubije

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzejson

    10. jul 2019 | 22:09

    Moja supruga je patila od posleporodjane depresije...odma se vidi da sa zenom nije nesto uredu...povucena,ne komunicira sa ljudima..nezainteresovana za bebu...hvala bogu sada je normalna osoba komunikativna...voli svoju bebu i to drugu😇 zahvaljujuci strucnim doktorima na psihijatrijskoj bolnici Dragise Mišović...pozz za sve citaoce Telegrafa

  • Ana

    11. jul 2019 | 06:04

    Imala sam postporođajnu depresiju.Strašno je teško,dete zdravo i pravo ,brak iz ljubavi a ti u strahu i samo želiš da nestaneš....Strah koji sam osećala(sada znam )potpuno bespotreban ,paničan ...umor isto tako prenaglašen....hvala Bogu simtomi su se povukli ...terapiju pijem i dalje....imala sam podršku supruga koji u početku nije shvatao šta mi se dešava osim toga da to nisam ja i da nešto nije u redu... Nažalost depresija se jako lako maskira i onda se dese ovakve tragedije a okolina ostane da se pita šta se krilo u glavi osobe koja je živela sa njima. .. Užasno mi je žao i supruga i bebe koji će morati da nastave dalje bez mame.

  • Жаре

    10. jul 2019 | 20:33

    Једини неопростиви грех је самоубиство.Зато драга браћо молите се Богу да не дођете у такво искушење на које вас нечастиви нагони.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA