≫ 

Zoran Marjanović u sudnici 11. septembra: Tada će se izjasniti o krivici

Zoran Marjanović je optužen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče svirepo ubio suprugu Jelenu Marjanović

  • 4
Zoran Marjanović, Jelena Marjanović Foto: Telegraf/Facebook/jelena.krsmanovic

Slučaj koji duže od tri godine izaziva brojne kontroverze konačno će dobiti epilog, nakon što sud na jesen otpočne da ispituje dokaze o tome da li je Jelenu ubio suprug Zoran Marjanović ili nije.

Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče svirepo ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, prvi put će se naći u sudnici 11. septembra u 11 sati, za kada je Viši sud u Beogradu zakazao pripremno ročište.

- Prvo, pripremno ročište biće zatvoreno za javnost jer će se na njemu Zoran Marjanović izjasniti o krivici, a tužilaštvo i njegovi branioci sudu će morati da otkriju sve dokaze koje tokom postupka planiraju da izvedu - objašnjava sagovornik i dodaje da je Marjanović obavezan da se toga dana pojavi u sudnici.

Publika, ali i javnost, posle ovog prvog ročišta moći će da prisustvuju suđenjima.

VIDEO: Teodora Krsmanović-sećanje na sestru Jelenu Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    11. jul 2019 | 21:41

    Ovo je za romanza Agate Kristi ,a za inspektore poput Serlok Holmsa

  • Da

    12. jul 2019 | 06:08

    Da li je na slobodi Zoran?

  • Maia

    13. jul 2019 | 01:55

    Ovo je postalo stvarno strašno. Vec tri godine(mslm da je toliko),tragaju za ubicom. Da li je moguće da sa svim modernim sredstvima i metodama ne mogu da otkriju Jeleninog ubicu. Kao naučno-fantastični film.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA