≫ 

Konačno procurio snimak nesreće u Strahinjića bana: BMW juri ulicom, pa udara u automobile (VIDEO)

U ovoj nesreći su povređene tri osobe, Stefan M. (43), njegova supruga Slađana M. (33), kao i njihova trogodišnja ćerka

  • 46

Dejan Marković priznao je juče krivicu za saobraćajnu nezgodu u Ulici Strahinića bana 27. juna i zaključio sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom, dok se protiv devojke koja je takođe učestvovala u incidentu još sprovode istražne radnje. Nakon mesec dana, pojavio se snimak nesreće u kojoj su povređene tri osobe, Stefan M. (43), njegova supruga Slađana M. (33), kao i njihova trogodišnja ćerka.

Na snimku se vidi kako vozilo marke BMW juri i udara u parkirane automobile, nakon čega je jedan uleteo u baštu kafića u istoj ulici.

Podsećamo, Marković je prema sporazumu sa tužilaštvom od 17. jula, koji je potvrdio i sud, osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Takođe mu je izrečena mera oduzimanja vozačke dozvole na šest meseci.

Marković je prilikom incidenta vozio BMW sa francuskim registarskim tablicama, krećući se neprilagođenom brzinom u Ulici Strahinjića Bana, gde je najpre udario u drugi automobil, izleteo van kolovoza gde je naleteo na još jedan parkiran automobil, koji je kako se veruje, od siline udarca uleteo u letnju baštu jednog ugostiteljskog objekta.

On je uhapšen sutradan u večernjim satima na graničnom prelazu Kladovo.

Protiv K.E. devojke koja se sa svojim automobilom našla u tom incidentu u toku su istražne radnje, nakon čega će tuzilaštvo odlučiti ima li mesta nejnoj krivičnoj odgovornosti za ugrožavanje javnog saobraćaja.

Pogledajte snimak nesreće na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    24. jul 2019 | 14:35

    Koja smo mi komedija od drzave.... Proleteo je sa minimum 100 kmh pored ovih ljudi koji stoje, uleteo u bastu i zamalo pobio ljude, pokusao da pobegne i uhapsen na granici.. Uz sve ovo oni ga osude na godinu dana kucnog pritvora!?!? Pritom devojka koja je bila na raskrsnici nije ni mogla da ga vidi i adekvatno ukoci na vreme jer je on prebrzo isao.

  • Drag

    24. jul 2019 | 13:59

    E sada lepo javni da se kaze ime i prezime doticnog sudije...Bas me zanima kako bi taj sudija dosudio da su povredjeni njegovi/njeni najmiliji..Danasnje sudije su kancer Srbije..

  • Zex

    24. jul 2019 | 14:32

    Ime i prezime javno da se objave. Dosta vise prikrivanja lopuza i probisveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA