≫ 

Žena koja je pretila Vučiću osuđivana zbog nasilja nad majkom, bivši muž joj ubijen u sačekuši

Aleksandra je inače ćerka Vladislava Jankovića zvanog Vlada Truman, poznatog u kriminalnim krugovima kao jedan od začetnika auto-mafije u Srbiji, ali i udovica Uglješe Aranitovića zvanog Ugo, koji je izrešetan 2008. godine u Lominoj ulici

Kako Telegraf saznaje, Aleksandra Janković Aranitović, koja je danas uhapšena zbog sumnje da je putem Tvitera uputila pretnje deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ranije je osuđivana zbog falsifikovanja isprava i nasilja u porodici i to nad svojom majkom.

Aleksandar Vučić, pretnje, Tviter Printscreen/Twitter/Alexandrizam

Aleksandra je inače ćerka Vladislava Jankovića zvanog Vlada Truman, poznatog u kriminalnim krugovima kao jedan od začetnika auto-mafije u Srbiji, ali i udovica Uglješe Aranitovića zvanog Ugo, koji je izrešetan 2008. godine u Lominoj ulici.

Ona je uhapšena danas u Šapcu i po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, njoj će biti određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, uhapsili su A. J. A. (1970) iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Ona se sumnjiči da je putem društvene mreže Tviter uputila pretnje deci predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića - navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

Podsetimo, posle Vučićeve objave o poseti Smederevu i Železari, gde je predsednik napisao kako je to važan dan za Srbiju, Smederevo i radnike koji rade i žive u tom gradu, korisnik koji je na Tviteru upisan pod nadimkom "Alexandrizam" uputio je jezivu poruku njegovoj deci.

Dokle bre više žvalonja, dokle? Je**m ti Danila mrtvog i nabijem ti na ku**c kljakavu Milicu, šmokljo - napisano je ispod objave.

Reagujući na osude korisnika društvenih mreža, ali i državnih funkcionera zbog govora mržnje, pretnje i jezive poruke nastavile su da se nižu.

Tviteraš koji je upisan pod nadimkom "Marco Jelić" napisao je tvit koji je ubrzo potom izbrisao.

A što oni nama siluju zdrav motak već 7 godina to nikom ništa. Dabogda mu se i seme i pleme zatrlo - na šta mu je "Alexandrizam" odgovorio sa "dabogda".

Podsetimo, i za osobom koja stoji iza naloga "Marco Jelić" pokrenuta je istraga i za njom se intezivno traga zbog ugrožavanja sigurnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA