≫ 

Uhapšena osoba zbog sumnje da je pretila Vučićevoj deci

Posle Vučićeve objave o poseti Smederevu i Železari, korisnik koji je na Tviteru upisan pod nadimkom "Alexandrizam" uputio je jezivu poruku njegovoj deci

Aleksandar Vučić, Ramuš Haradinaj Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

U Šapcu je danas uhapšena ženska osoba koja se sumnjiči da je preko društvene mreže Tviter uputila niz brutalnih pretnji sinu i ćerki Aleksandra Vučića, potvrđeno je Telegrafu.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, uhapsili su A. J. A. (1970) iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Ona se sumnjiči da je putem društvene mreže Tviter uputila pretnje deci predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića - navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

Po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu.

Aleksandar Vučić, Ramuš Haradinaj Posle Vučićeve objave o poseti Smederevu i Železari, korisnik koji je na Tviteru upisan pod nadimkom "Alexandrizam" uputio je jezivu poruku njegovoj deci-Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kako nezvanično saznajemo, pokrenuta je istraga i protiv lica koje je sa naloga pod imenom "Marco Jelic" jutros uputilo nove pretnje predsednikovoj porodici, i za njim se intezivno traga zbog ugrožavanja sigurnosti.

Podsetimo, posle Vučićeve objave o poseti Smederevu i Železari, gde je predsednik napisao kako je to važan dan za Srbiju, Smederevo i radnike koji rade i žive u tom gradu, korisnik koji je na Tviteru upisan pod nadimkom "Alexandrizam" uputio je jezivu poruku njegovoj deci.

Dokle bre više žvalonja, dokle? Je**m ti Danila mrtvog i nabijem ti na ku**c kljakavu Milicu, šmokljo - napisano je ispod objave.

Gostujući u jutarnjem programu tv Prva, predsednik je rekao da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Željko85

    26. jul 2019 | 14:59

    Drago mi je što su nadležni reagovali i što su krivca brzo uhapsili, i nadam se da će ovako proći svi koji prete.

  • Petarleskovac

    26. jul 2019 | 13:35

    U zatvor sa doticnom ,i slicnima koji vredjaju i obicne gradjane a ne predsednika drzave ,tu bi trebali da budu najrigorozniji,zatvor na duze

  • Malena

    26. jul 2019 | 23:25

    Svaka cast na brzom reagovanju policije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA