≫ 

Nesreća kod Žitišta, dvoje poginulo na motociklu

Nesreća se dogodila kada su se sudarili motocikl i traktor, uhapšen vozač traktora

  • 20

Vozač i putnik na motociklu poginuli su u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Torak, kod ŽitištaPripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu su zbog te nesreće uhapsili D. O. (30) iz okoline Žitišta, zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nesreća se dogodila noćas oko 02.45 časova, kada su se na putu sudarili motocikl i traktor. Dve osobe sa motocikla su preminule na licu mesta.

PRESA ZA SLAMU NIJE BILA PRAVILNO OSVETLJENA

Sumnja se da je on noćas, oko 2.45 časova, na putu između Torka i Itebeja, upravljao traktorom sa presom za slamu, koja nije bila pravilno osvetljena. Na njega je motociklom naleteo dvadesetpetogodišnji muškarac koji je poginuo na licu mesta, kao i njegov dvadesettrogodišnji suvozač.

Uviđaj na licu mesta obavio je osnovni javni tužilac, u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu. Osumnjičenom D. O. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

(Telegraf.rs / Izvor: Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutralan

    28. jul 2019 | 13:23

    Neosvetljen trsktor glsvni krivac.... Motorista i 50 da je vozio nebi inao sanse da prezivi udarac u traktor... Zalost i tuga saucesce porodici

  • Isidor

    28. jul 2019 | 15:44

    Dajte nam imena , to su nam mozda poznanici, drugovi.Da je neka folk diva slomila stiklu bilo bilo bi detaljnije objasnjeno!!!

  • СРБ

    28. jul 2019 | 12:28

    Забранити пољопривредим машинама од 22-05

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA