≫ 

Fudbaler Miloš je bio omiljen, PKB-ovo dete: Svi imaju samo reči hvale o momku poginulom u Nemačkoj

Završio je medicinsku školu, a radio u "Frikomu"

  • 15
Miloš Stanojković Foto: privatna arhiva

U stravičnoj nesreći u Nemačkoj ugašeni su životi troje Srba. Osim Anđele Mančić (19) iz sela Brza nadomak Leskovca i njenog ujaka Zorana Disića, poginuo je i Anđelin dečko Miloš Stanojković (20) iz beogradskog naselja Tovilište.

Lekari se bore za život Anđelinog oca Mileta i brata.

Miloš je voleo da igra fudbal i nije bio samo rekreativac. Od malih nogu trenirao je fudbal u lokalnom klubu PKB. Prema rečima njegovog trenera Jovana Počuče, prošao je sve kategorije i s ponosom nosio zeleni dres.

- Jovan je igrao na mestu štopera i u klubu je prošao sve selekcije i sad kad je dogurao do prvog tima, dogodila se ova strašna tragedija u koju još niko ne može da poveruje - priča Počuča za Telegraf.

Miloš Stanojković Miloš Stanojković / Foto: privatna arhiva

Prema njegovim rečima, Miloš je bio omiljen među igračima. Njegov školski drug s kojim se čuo, kaže trener, mnogo je potresen jer su bili nerazdvojni, deca ne mogu da veruju šta se desilo, jer je bio omiljen u društvu.

Miloš je posle završene Osnovne škole "Olga Petrov" u Padinskoj Skeli, upisao i završio srednju medicinsku školu "Beograd". Honorarno je radio u fabrici sladoleda i smrznute hrane "Frikom", gde ga kolege pamte kao vedrog momka, punog duha i spremnog na šalu.

Miloševa tetka objavila je fotografiju tragično stradalog sestrića i njegove devojke, uz reči:

- Jaooo, anđeli moji.

Milos Stanojkovic, poginuo u Nemackoj, Nemacka udes nesreca Foto: Facebook/marijana stanojkovic nedeljkovic

- Mili moj da li se pitaš kako će tetka bez tebe, anđele moj!!! Uvek sam te ja čuvala, a sad ideš da te anđeli čuvaju. Počivaj u miru, tetkina srećo - napisala je ispod druge fotografije.

Miloš je inače u Nemačku otišao 31. jula da, navodno, iznenadi devojku Anđelu, jer su se prvobitno dogovorili da ode 7. avgusta.

U trenuku nesreće Anđela, njen brat, otac Mile, dečko Miloš i ujak su išli u obilazak grada.

VIDEO: Srbin koji je vozio BMW smrti kod Hamburga obožavao da divlja ulicama

(J.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    6. avgust 2019 | 21:03

    Sta vam je ljudi jeste li vi ludi,kako i sta pricate.Pogibose deca,sram vas bilo za koje kakve komentare,bolje cutite i kazite nedaj Boze nikome!!Laka im zemlja i sacuvaj Boze mladjeg brata!!!!!

  • Nella

    6. avgust 2019 | 20:51

    Jeste bio dobar, i samo to je istina. Ne zato sto 'o pokojniku sve najbolje' nego je zaista tako.. To je mali kraj i svi se znaju.. Njegova porodica je vredna i postena, tako su i decu vaspitali. Sta Vam nije jasno @Radmila?

  • Neša

    6. avgust 2019 | 20:55

    Tuga, tuga, i samo tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA