≫ 

Majka vozača BMW-a smrti, osumnjičenog da je ubio četvoro mladih kod Ljiga: "Mom Nikoli je najteže"

 ≫ 

Trebalo bi da se ljudi stave u njegovu kožu, poručila je Nikolina majka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Silvija
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jevrem

    12. avgust 2019 | 16:27

    Gospodjo vredjate inteligenciju svakom iole pametnom coveku. Na stranu sve to sto svaka majka voli svoje dete, ali gospodjo kao prvo taj vas mezimac je svesno seo u auto pijan ,iako je znao da ne sme, on ne da nije mogao da vozi nego je pitanje ako je mogao i da ide niz ulicu pravo.Kao "profesionalni vozac" (namerno pod navodnicima) jer to nije, pokazao je koliko vrednuje svoju dozvolu koja mu stavlja hleb na sto i omogucava mnogo sto sta, recimo da se nije dogodila tragedija a da je recimo uhvacen od strane policije izgubio bi dozvolu, na mestu bi je isekli sa makazama , znaci da mu ona ne predstavlja nista pa je mrtav pijan seo, divljao i doveo do cega je doveo a Vi pricate kako je divno dete...Nemojte gospodjo ako nemate sta pametno da kazete bolje je cutite.Kako Vas nije sramota, bar malo iz pijeteta prema nevinim zrtvama koje su stradale zbog vaseg ludog mezimca, idite pa recite to onim jadnim roditeljima i vasem buducem prijatelju ako smete u oci da ga pogledate, a i Vi ste kumovali tome na neki nacin, verovatno ste mu jos od detinjstva aminovali na sve, omogucili mnogo toga uz onu luduj sine samo nek si ziv, materijalnim resavali sve probleme umesto da ste vaspitavali bilmeza kako treba od malena ne bi do ovoga ni doslo.Gde ste pogresili u vaspitanju i podizanju njega ja ne znam ,niti sam psihijatar niti psiholog ali vasem sinu ne fali daska u glavi vec cela suma, on je za ustanovu zatvorenog tipa, za Toponicu bez da se pusta, on ne bi smeo ni ulicu da prelazi sam bez dozvole i da se ne drzi za mali prst, on je surovi bez osecajni stvor, bez straha ,empatije za bilo sta, jednostavno receno radi se o poremecenoj licnosti, bi polarnoj psihopati, bez osecaja za bilo sta.Kad je bio u stanju da svoju trudnu devojku stavi u kola u takvom stanju i da sve saputnike svesno ugrozi onda o cemu pricamo gospodjo. Za vaseg sina je malo i dozivotna robija, cak i metak u celo je malo. Znate li Vi koliko je buducih generacija on ubio svojom bahatoscu ...Zao mi je i Vas, ali normalan i odgovoran covek od 27 godina se ne ponasa tako.Ako sa 27 godina ne zna da razluci mnogo toga onda stvarno....

  • Miki

    12. avgust 2019 | 12:37

    Ja samprofesionalni vozac ali za salve majko je malo i metak u cielo. Sram te bilo treba ga dozivotno u rudnik.

  • Silvija

    12. avgust 2019 | 10:57

    Ova majka je trebala sina bolje vaspitati a ne dozvoliti da pije i vozi auto,Njemu treba suditi ,ubistvo pod uticajem alkohola,Njemu je sada najteze,drugima nije sto sina sahranjuju,glupaca ,njen sin dobar decko,njen sin je tako i tako ubica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA